gossip girl

De Gossip Girl reboot: alles wat we tot nu toe weten

Hi Upper East Siders! Stukje bij beetje lijkt de Gossip Girl reboot er toch écht aan te komen. Het eerste script is binnen and it’s quite good! Hier lees je alles wat we tot nu toe weten over de reboot…

Gossip Girl reboot

17 juli 2019 werd officieel bekend gemaakt dat er een reboot van onze all time fave serie komt. In dit artikel las je al dat we Nate Archibald terug gaan zien in de reboot en nu hebben we opnieuw leuk nieuws voor je! Het eerste script voor de reboot is namelijk goed gekeurd.

Everything we know

De exacte details zijn nog steeds under wraps, maar er zijn wél een paar clues over wat we kunnen verwachten van de reboot. Achter jaar na de serie is het tijd voor een nieuwe generatie upper east siders en hun leven in New York. De serie gaat vooral in op hoe social media de afgelopen jaren is veranderd in deze levendige stad.

Er komen 10 afleveringen

Volgens Deadline, heeft HBO 10 uur voor de serie besteld, wat erop lijkt dat de serie 10 afleveringen van een uur krijgt.

De OG creators werken eraan mee

Originele programmamakers Josh Schwartz en Stephanie Savage worden de uitvoerende producenten van de reboot. Joshua Savran, de schrijver en producer van de OG show, is ook on board en heeft de uitdaging gekregen om het script voor de reboot te schrijven.

Er zal veel diversiteit te zien zijn

Er zullen verschillende nationaliteiten te zien zijn in de reboot én er zullen ook genoeg LHBTQ+ verhaallijnen inzitten. Joshua Savran bevestigde dit op Vulture Festival, afgelopen november.

Een deel van de cast komt weer bij elkaar

We weten inmiddels dat Nate Archibald een comeback gaat maken, maar hoe zit dat met de rest van de cast? Hoewel de show zich zal focussen op een nieuwe generatie, ziet het er ook naar uit dat de OG cast af en toe zal verschijnen.

Kristen Bell is ook van de partij

Misschien is dit wel het beste nieuws van allemaal! De voice-over van Gossip Girl keert óók terug in de reboot. Mocht je geen idee hebben naar wie je zes seizoenen lang hebt geluisterd: het is Kirsten Bell (die je probably kent van Frozen)!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @gossipgirll

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen