kylie babylijn cosmogirl

De liefste moederdag foto’s van je favo Celebs

Het kan je niet ontgaan zijn: gister was het Moederdag en zijn veel moeders even extra in het zonnetje gezet. Naast het gebruikelijke ontbijt op bed en/of een lief cadeautje, is tegenwoordig ook een foto delen op social media van jou en je moeder part of the day. De tijdlijn van Instagram stond vol met lieve kiekjes. Wij hebben de leukste foto’s van celebs en hun moeder (of als moeder) voor je verzameld!

De Kardashians en Jenners

Als er één familie is die elkaar liefheeft, zijn het de Kardashians en de Jenners wel. Ze posten regelmatig foto’s en filmpjes van de hele happy family en ook op Moederdag kregen we weer een lading aan schattige foto’s.

Wist je al dat het vierde kindje van Kim K geboren is! Het is een jongetje maar zijn naam blijft nog even een raadsel…

Shawn Mendes

In een onderbroek op de foto of met z’n moeder, we can’t get enough.

Meghan Markle

De kersverse moeder Meghan Markle vierde haar eerste moederdag en deelde met de rest van de wereld de voetjes van baby Archie.

Hailey Bieber

Drie generaties op een foto blijft bijzonder, en Hailey wilde dat graag met ons delen.

In april had Justin Bieber iedereen flink beet genomen met zijn 1-aprilgrap. Justin had namelijk hints laten droppen dat hij en Hailey in verwachting zouden zijn. Toen bleek dat dit een flauwe grap was, was niet iedereen daar blij mee. Maar wie weet kunnen we volgend jaar een foto met vier generaties verwachten op Hailey’s Instagram…?

Bella en Gigi Hadid

Dat moeders niet de enige zijn die deze dag wat extra aandacht verdienen, weten ook Bella en Gigi Hadid. De twee zusjes posten naast foto’s met hun moeder ook hele lieve foto’s met hun oma. We love granny’s.

Liam Hemsworth

De superknappe boyfriend van Miley Cyrus deelde ook een schattig kiekje met zijn moedertje.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen