Orange is the new black

De makers van ‘Orange Is The New Black’ komen nu met een coronaserie

Het voelt eigenlijk net alsof we in een film leven, nu we in deze coronacrisis zitten. Het is iets wat we nog nooit hebben meegemaakt en het inspireerde daarom ook de makers van Orange Is The New Black voor een nieuwe serie over corona.

Social Distance

De nieuwe serie ‘Social Distance’ speelt zich af in de ‘nieuwe, bizarre en vreemde realiteit die we allemaal meemaken’. Omdat de wereld nog steeds in quarantaine zit, wordt alles op afstand geproduceerd en filmt de cast zelf vanuit huis (what?!). ‘We dagen onszelf uit iets totaal nieuws te doen: om iets virtueel te maken en produceren zodat onze cast en crew gezond en veilig blijft.’

Wist je al dat je deze Netflix series nu gratis op YouTube kunt bekijken?

Divers

De makers verklappen al dat het een heel diverse serie gaat worden. ‘De ervaring van social distancing is op dit moment universeel, maar geen individueel verhaal is hetzelfde. Met een breed spectrum aan verhalen en momenten, sommige schokkend en sommige alledaags, hopen we deze tijd vast te leggen. En we hopen dat social distance ervoor zorgt dat mensen zich meer verbonden met elkaar voelen.’ Wauw, we zijn benieuwd!

Wanneer de serie op Netflix verschijnt en wie de cast is, is nog niet bekend. Tot die tijd  kun je deze goede Netflix films en series kijken!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Orange Is The New Black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen