you

De meest opvallende Reddit theorieën over You 3

Voor iedereen die You 2 nog niet heeft gezien: let op, want staan spoilers in deze tekst! Het tweede seizoen is nog niet zo lang uit, maar iedereen praat nu al over You 3. Wat we in ieder geval zeker weten is dat het verhaal van Joe Goldberg een vervolg krijgt. Hoe griezelig of stalkerig het ook gaat worden, we want to see more!

Opvallende Reddit theorieën over You 3

Even een throwback naar de laatste aflevering van van Netflix serie You 2. We eindigen met de mysterieuze, zonnebadende buurvrouw van Joe. Wij hebben grote vraagtekens bij haar, want wie is ze? Omdat de schrijfster  van het verhaal, Caroline Kepnes, nog bezig is met het derde boek, hebben de You-fans nog geen bronnen die ze kunnen scannen voor informatie. Daarom is er nog geen officiële informatie.

Ondanks dat zijn alle fans druk bezig met theorieën over hoe het verhaal van Joe en Love verder gaat. Sommige mensen denken dat de buurvrouw Joe’s moeder is, maar Penn Badgley (Joe Goldberg) heeft in een interview duidelijk gemaakt dat dit niet zo is. ‘Ze is zeker niet zijn moeder. Dat is wat ik erover kan zeggen,’ vertelde hij.

Heeft Love haar man gedood?

Reddit-gebruiker Byrd82 vond het overlijden van Love’s eerste echtgenoot maar apart en vaag. Daarom zou het kunnen zijn dat Love zelf een rol heeft gespeeld in de dood! ‘Wanneer de ex-man van Love haar vertelt dat hij niet geïnteresseerd is in een gezin, is Love teleurgesteld,’ schrijft Byrd82. Vlak na dit gesprek met haar ex-man kreeg hij maagproblemen. Ondanks de tests die ze hebben gedaan is niemand ooit achter zijn doodsoorzaak gekomen.

Opmerkelijk is dat we Love even later geen suiker maar zout zien gebruiken in de muffin voor Joe. Dit zou er dan ook op kunnen wijzen dat ze haar ex-man ooit heeft vergiftigd. Suspicious!

Wat zijn Joe’s plannen met Love?

Joe en Love wonen nu samen, wachtend op de baby, en allebei hebben ze hun eigen fantasie. Daarom denkt Reddit-gebruiker Thehagridaesthetic dat Joe van plan is om Love om het leven te brengen zodra de baby er is. Zij denkt dat Joe hiernaast ook nog een nieuwe obsessie tegen gaat komen. Maar nu we allemaal weten hoe Love is, kan dit plan moeilijker zijn dan verwacht.

Bekijk hier de 10 leukste Joe Goldberg memes!

De échte Will Bettelheim

Reddit-gebruiker HelpWheresMyDad verwacht dat de echte Will Bettelheim terug gaat komen in seizoen 3. Hij denkt dat Will geobsedeerd zal raken door Joe, omdat hij tot nu toe alles heeft vergeven wat Joe ooit heeft gedaan. Als Will nu Joe zou gaan stalken, zou het verhaal wel een heel andere wending maken… How the tables would turn.

You, zonder Joe’s gedachten

Ben jij benieuwd hoe You is zonder de gedachten van Joe? Pretty awkward… Maar let op! Deze video kan spoilers bevatten.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @younetflix
Bron: Bustle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen