De nieuwe true crime Netflix-serie The Innocence Files móét je zien!

Dat het nog weleens goed fout kan gaan bij het berechten van mensen die verdacht worden van het plegen van een crime, weten we inmiddels. De nieuwe Netflix-serie The Innocence Files laat zien welk groot onrecht slachtoffers en verdachten is aangedaan.

Onterecht beschuldigd

Het is niet de eerste keer dat Netflix een serie maakt over onterecht beschuldigde mensen die vervolgens onschuldig achter tralies gaan. In 2019 kwam de serie When They See Us online en ging over vijf jongens die onterecht beschuldigd werden van het verkrachten van een vrouw in Central Park. Dit waargebeurde verhaal schrok iedereen wakker en de serie werd dan ook een grote hype.

The Innocence Files

De nieuwe Netflix-serie The Innocence Files vertelt de verhalen van mensen die onterecht berecht zijn. Wat is hun aangedaan? Wat hebben ze meegemaakt? En misschien nog wel het belangrijkste, wat is het effect van onrecht op hun dagelijks leven, ook al is het onrecht bekend gemaakt?

De serie heeft maar één seizoen met negen afleveringen en is dus perfect om te bingen. Het is een echte eye opener voor dit soort onrechtvaardige gebeurtenissen. Bekijk hieronder de trailer:

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen