starbucks

De Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks!

Oké, de herfst kan nu écht beginnen: de Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks, én hij is ook verkrijgbaar in een vegan variant!

Pumpkin Spice latte

#PSL-fans opgelet! Heb jij net zoals wij maanden lang cravings gehad naar de Pumpkin Spice Latte? Dan hebben we some good news! De PSL is namelijk vanaf vandaag weer verkrijgbaar bij alle Starbuckslocaties in Nederland!

Pumpkin Spice watte?

Mocht je deze heerlijkheid gemist hebben, dit herfstdrankje is een combinatie van de Starbucks Espresso Roast, pompoentaartsaus en gestoomde melk, afgetopt met een heerlijke dot slagroom en pompoentaartkruiden, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Loopt het water je al in de mond?

Vegan

Ook als vegan kun je genieten van dit herfstdrankje. De unieke latte-saus is zuivelvrij en doordat er amandel- of haverdrink gebruikt kan worden is de PSL ook als vegan variant te bestellen!

Herfsttoppers

Er zijn vanaf vandaag ook nog drie andere, nieuwe drankjes verkrijgbaar bij Starbucks: de verfrissende Nitro Cold Brew, de Mocha Praline Macchiato en de Iced Mocha Praline Macchiato. Kun je wel een beetje spice in je leven gebruiken? Trek dan je regenlaarzen en ga dan naar je fave Starbucks en geniet van de herfst!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @starbucks

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen