Chaos Walking trailer

De trailer van deze nieuwe film met Nick Jonas en Tom Holland wil je zien

Na lang wachten is het eindelijk zover! De trailer van Chaos Walking is uit en we zien een aantal bekende gezichten terugkomen in de film. Niet alleen Nick Jonas speelt in de film, maar ook Tom Holland en Daisy Ridley hebben een grote rol te pakken!

Chaos Walking

De film is gebaseerd op het boek van Patrick Ness: The Knife of Never Letting Go en speelt zich af in de toekomst. Todd Hewitt loopt tijdens een wandeling door het bos voor het eerst in zijn leven een meisje tegen het lijf op de planeet waar waar alle vrouwen zijn vermoord door een mysterieus virus. Dit geheimzinnige virus heeft niet alleen een dodelijke werking, maar geeft sommigen ook de gave om andermans gedachten te lezen. Wanneer Viola’s leven wordt bedreigd, maakt Todd haar de belofte om haar te beschermen, maar om dit te doen moet hij eerst ontrafelen waar het virus vandaan komt en achter de duistere geheimen van zijn planeet komen…

Tom Holland en Nick Jonas

Chaos Walking zit vol bekende gezichten: Tom Holland die we allemaal kennen van zijn rol als Spiderman, Daisy Ridley uit Star-Wars en Nick Jonas die we uiteraard kennen van zijn vroegere acteerwerk en band The Jonas Brothers. Het is een indrukwekkende cast en wij zijn erg benieuwd naar de film!

Deze Harry Potter-acteur speelt in nieuwe Nederlandse oorlogsfilm

Releasedatum

Vanwege het coronavirus (what else) kan er nog verandering komen in de releasedatum, maar voor nu staat ‘ie op 4 februari 2021. De trailer is inmiddels uit en check je hieronder.

Bron: Moviemeter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen