Hills

De trailer van het nieuwe seizoen van The Hills is er!

Staring at the blank page before you… Wie denkt er niet aan mooi weer, sharp outfits en sharp comments? De bekende MTV serie The Hills is al een tijdje voorbij, maar een paar maanden geleden werd er een nieuw seizoen aangekondigd.

The Hills 2.0

Was het echt zo of was Spencer weer eens aan het trollen? The Hills staat bekend voor het bedriegen van hun publiek, want wie was er niet shocked toen verschillende castleden bekende dat het allemaal scripted was? Toch kunnen we geen genoeg krijgen van de drama en sprongen ook wij een klein gat in de lucht toen we hoorden dat LC en haar frenemies weer te zien zouden zijn op onze schermen. Deze zomer wordt The Hills: New Beginnings gelanceerd, maar het zal niet helemaal hetzelfde zijn.

Andere Cast

Natuurlijk zien we de koning en de koningin van de drama, Speidi, weer terug. Dat belooft weer een sensationeel seizoen te worden met deze forcing drive achter het geruzie en geroddel. Ook Audrina Patridge en Justin Bobby zijn weer van de partij, maar een romance tussen de twee is volgens Justin Bobby uitgesloten. ‘Dat is old school. Het is een nieuw begin, maar niet voor dit.’  Oke, dan.

Degene die we moeten missen zijn de twee hoofdrolspeelsters van de vorige seizoenen. Lauren Conrad en Kristen Cavallari doen niet mee aan de show, hun rol wordt overgenomen door actrice Misscha Barton.

De trailer is een paar dagen geleden uitgekomen en hieronder kunnen jullie m’ bewonderen! Als je na het zien van de trailer net zo happy bent als ons en niet weet wat je ermee aanmoet? Op deze nieuwe hits kan jij je blijdschap uiten door een dansje!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Audrinapatridge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen