the perfect date

De trailer van The Perfect Date met Noah Centineo is er!

The moment we’ve all been waiting for is FINALLY here: de officiële trailer van de Netflix Original The Perfect Date mét hottie Noah Centineo en Riverdale Vixen Camila Mendes!

The Perfect Date

Al eerder kondigde we aan dat de film eraan zat te komen en maakte Netflix ons al warm met de nodige teasers. Ook deelde we al meerdere behind the scenes beelden en veranderde de titel van de film van ‘The Stand-In’ naar ‘The Perfect Date’. En nu is dan eindelijk de echte trailer uit. En lemme tell you, it’s GOOD!

Wij zouden ook wel voor een avond met Noah op date willen…

Plot

Brooks (Noah Centineo) maakt een dating app om geld in te zamelen zodat hij naar de universiteit kan. Via de app krijg je hem als date voor de avond en past hij zich aan aan jouw wensen voor de perfecte boyfriend. In het begin is het allemaal leuk, maar uiteindelijk vindt hij het toch wel moeilijk om iedere nacht een andere date te hebben en zich voor te doen als iemand die hij niet is. Hij komt er langzaam achter wie hij zelf echt is en natuurlijk wordt hij dan verliefd…

Cast

Onze ultimate guycrush Noah Centineo speelt de hoofdrol en kun je kennen van topfilms als To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess Is A LoserCamila Mendes kennen we natuurlijk uit de Netflix serie Riverdale en Laura Marano is onder andere bekend van haar rol als Ally in de Disney Channel serie Austin & Ally.

Releasedate

Zet 12 april groot in je agenda en plan alvast een movienight met je besties, want over 2 weken is The Perfect Date al te zien op Netflix! Who’s excited?!

 

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen