stranger things 3

De trailer voor Stranger Things seizoen 3 is uit

We hebben even moeten wachten, maar the wait is nu over: eindelijk is de trailer van het derde seizoen van Stranger Things uit! En dat niet alleen, we weten nu ook wanneer we deel 3 kunnen bekijken op Netflix.

Stranger Things 3

In de nieuwe trailer zien we onder andere weer de bekende gezichten van Eleven, Dustin, Mike, Lucas en Will. Ook de (zomerse) ’80s vibe is zeker weer aanwezig, net zoals de aanwezigheid van creepy monsters uit The Upside Down. ‘While it’s our most fun season, it also turns out to be our grossest season,’ zegt Ross Duffer, co-creator van Stranger Things. Dus buckle up ladies!

Release Date

En nu weten we dan ook ein-de-lijk wanneer we seizoen 3 kunnen verwachten op Netflix, namelijk 4 juli 2019! Nog heel even wachten dus, maar dan kun je je juist extra verheugen op deze enorme bingewatch sessie.

https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI

Titels teaser

Eerder deelde Netflix al een teaser, met alleen de titels van alle afleveringen. Voor de fans leverde dat juist alleen maar meer vraagtekens op. ‘Suzie, Do You Copy?’ bijvoorbeeld. Uhm, who the f is Suzie? En speelt het nieuwe seizoen zich af in een winkelcentrum, want een andere aflevering heet ‘The Mall Rats’.

Ratten

En om nog meer mysterie op te wekken deelde Netlix ook nog een korte video waarin een hoop ratten voorbij komen gerend, met de beschrijving ‘It’s almost feeding time.’ Creepy!

Laatste seizoen? Ever?

Hoewel er nog geen nieuws is over een seizoen 4, lijkt het erop dat het tijd is om afscheid te nemen van Eleven en haar vrienden. Millie Bobby Brown postte namelijk net na de opnames een foto op Instagram met de tekst ‘One More Time’ en de caption ‘Thats a wrap’ en dat klinkt toch best wel definitief.

stranger things 3

Finn Wolfhard postte ook op zijn Insta Stories een video van Gaten Matarazzo, met de caption ‘Last day I’m with Randy Newman’. Hopelijk bedoelen ze voor dit seizoen en niet forever, want we are not ready to say goodbye!

Ook kwam laatst de trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones uit (seizoen 8!).

stranger things 3

 

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen