Demi Taylor

Demi Lovato bemoeit zich ook in de ruzie tussen Scooter en Taylor

Demi Lovato had ook nog iets te zeggen over de ruzie tussen Taylor Swift en Scooter Braun.

Demi Lovato VS Taylor Swift

Demi en Taylor zijn al jaren collega’s en leerde elkaar beter kennen door gemeenschappelijke vriendin Selena Gomez. Maar dit betekent niet dat de twee artiesten ook BFF’s zijn, verre van eigenlijk. Demi heeft zelfs meerdere malen duidelijk gemaakt dat zij en Taylor niet echt samen door één deur kunnen. Nu heeft de zangeres dan ook weer een weerwoord tegen Taylor Swift.

Na de Tumblr post van Taylor over Scooter Braun neemt Demi het voor de manager op. ‘Ik ben slechte mensen tegengekomen in deze industrie en Scooter is daar niet eentje van.’, zegt Demi. ‘Het is een goede man en persoonlijk ben ik erg dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen. Stop alsjeblieft met het zwart maken en pesten van mensen. Er is al genoeg haat in de wereld.’, vervolgt de zangeres.

Twee kampen

Demi is niet de enige die zich bemoeit in de Taylor-Scooter feud. Vriendin van Taylor en supermodel Cara Delevigne nam het juist op voor team Taylor, nadat Hailey Baldwin hubby JB een gentleman noemde voor het opnemen van Scooter. Cara reageerde met een Twitterbericht: ‘Gentleman? You must be bored. Ik zou willen dat je minder tijd zou steken in het opnemen voor mannen en meer tijd in het begrijpen van vrouwen en het respecteren van hun valide reacties.’

Ook collega-zangeres Halsey staat achter Taylor en noemde Taylor een grote inspiratie voor zichzelf. Katy Pery kiest ook Taylor’s kant en is daar zeer direct in: ‘Ik sta achter Taylor.’ Scooter Braun en meneer en mevrouw West hebben zich nog niet uitgelaten over de ruzie.

Zal dit weer een nieuwe ‘who’s side are you on?’ worden in celeb-world?

https://twitter.com/tswiftIover/status/1145523443015639040

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @demilovato en @taylorswift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen