demi lovato

Demi Lovato: ‘New music is coming!’

We all know the things Demi Lovato has been through, maar ze is weer back on track. Tijdens een interview met Teen Vogue vertelde de zangers dat ze, in de tijd dat ze zich buiten de spotlights hield, heeft gewerkt aan zichzelf én aan nieuwe muziek…

Heftige tijd

Demi Lovato heeft een heftige tijd achter de rug. In juli 2018 moest de zangeres met spoed naar het ziekenhuis vanwege een overdosis. Hierna heeft ze zichzelf minder vaak laten zien bij publieke evenementen. In de tijd dat ze zich buiten de spotlights hield, heeft ze vooral veel aan zichzelf gewerkt. Ze heeft nagedacht over haar zelfbeeld en geleerd om van zichzelf te houden (wat we zagen in deze supertoffe Instagram-post). Toch vindt ze het posten van zo’n foto nog best eng om te doen.

Volgens Demi zit er verschil tussen body positivity en van jezelf houden: ‘We hear the term body positivity all the time. To be honest, I don’t always feel positive about my body. Sometimes I do not like what I see’ vertelde ze in het interview met Teen Vogue.

‘Ik was gewend om in de spiegel te kijken wanneer ik een bad body image day had en zei dan I love my body, you’re beautifully and wonderfully made. Maar ik geloofde het niet. Ik lieg niet meer tegen mezelf dat ik een amazing body heb. All I have to say is I’m healthy.’

Back on track

Uit het interview van Teen Vogue liet Demi Lovato ook weten dat ze wil dat mensen haar zien als een zangeres en niet de artiest die met allemaal problemen struggelde. In het interview heeft ze verklapt dat er nieuwe muziek aankomt, alleen zegt ze nog niet wanneer. Als je denkt aan alle veranderingen en gebeurtenissen waar Demi zich doorheen heeft geslagen, moet dit wel een killer van een album worden! We keep ya posted!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @ddlovato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen