Wij zijn al apetrots op al onze trouwe Instagram volgers, maar hoe zou het zijn om miljoenen followers te hebben? En daarbij meer dan een miljoen likes op je foto? Voor deze tien beroemdheden is dat dagelijkse kost. Wow, just wow…

1. Instagram – 252 miljoen

Het eigen account van Instagram heeft maar liefst meer dan 100 miljoen volgers meer dan de nummer 2!

 

2. Selena Gomez – 143 miljoen

In haar laatste post laat ze weten dat ze een social media break neemt. Again! Onlangs verwijderde ze ook al een foto die wereldwijd de meeste likes had! Waarom zou je dat doen? Maar ze komt vast wel weer terug, as usual. Grappig weetje, Selena weet het wachtwoord van haar eigen account niet eens! Dit biechtte ze op tijdens een interview met Elle. Wanneer ze iets wilde posten deed ze dat via de telefoon van een vriendin die haar account onderhoudt. Binnenkort komt Selena Gomez met nieuwe muziek en wij kunnen niet wachten!

 

3. Cristiano Ronaldo – 142 miljoen

De voetballer zit erg dicht op Selena, zou hij haar inhalen nu ze een social media break heeft? Hoewel het maar om één cijfertje gaat en dat maar een kleine achterstand lijkt, hebben we het hier wel over een miljoen Instagram volgers he!

https://www.instagram.com/p/Bn4SbYOlYmG/?taken-by=cristiano

 

4. Ariana Grande – 129 miljoen

Zouden die celebs het allemaal een beetje moeilijk krijgen door hun Instagram? Ariana heeft namelijk ook al meerdere keren een social media break ingelast. We zijn blij dat ze terug is op the gram, maar ze heeft er nu wel voor gekozen om de comment functie uit te schakelen. Heb je trouwens gezien dat Ariana Grande een nieuwe tattoo heeft?

 

5. Beyoncé – 118 miljoen

Eigenlijk hadden wij Queen Bey wel hoger in de lijst verwacht. Zou zij wel haar eigen account bijhouden?

 

6. Kim Kardashian – 118 miljoen

Kim en Bey strijden om de vijfde plaats. Volgens Instagram heeft Beyoncé net een paar duizend volgers meer, maar wie weet voor hoelang nog…

https://www.instagram.com/p/BoKA-GanObM/?taken-by=kimkardashian

 

7. Kylie Jenner – 115 miljoen

Als wij in de toekomst zouden kunnen kijken, zouden wij voorspellen dat Kylie niet lang op de zevende plek blijft hang. De beauty queen is nog jong, populair en verdiend met de dag steeds meer geld. Ze heeft nog alle tijd om haar imperium verder op te bouwen en te groeien.

 

8. The Rock (Dwayne Johnson) – 116 miljoen

Als je Dwayne volgt, zorg dan dat je gegeten hebt voordat je zijn foto’s bekijkt. Hij post namelijk regelmatig foto’s van eten en het ziet er zo lekker uit dat je er honger van krijgt.

 

9. Taylor Swift – 112 miljoen

Ook Taylor heeft haar comment functie uitgeschakeld. Zouden ze al die comments dan echt lezen? Anyway, als we naar haar profiel kijken vragen we ons af wanneer haar kat Olivia eindelijk een eigen account krijgt.

 

10. Justin Bieber – 102 miljoen

Middels deze weg willen wij graag gebruik maken van een verzoek momentje. Justin, mocht je dit ooit lezen, wil je dan please weer wat sexy foto’s van jezelf posten? Dat zullen je 102 miljoen followers echt waarderen. En wie weet, stijg je dan ook wel een plaatsje omhoog.

 

LEES OOK:

 

Bron: Instagram
Fotografie: @kyliejenner