Serie

Deze 9 series kun je verwachten in 2020

Wanneer we ook maar eventjes spare time hebben, kruipen we het liefst onder een dekentje met wat snacks om onze favoriete series te kijken. Vandaar dat we ook zo blij zijn dat deze 9 series dit jaar released worden!

1. Chilling Adventures of Sabrina

Heb je de musical trailer van Chilling Adventures of Sabrina al gezien? Kiernan Shipka zingt terwijl je tijdens de clip alvast sneak peeks van het derde seizoen te zien krijgt. Gister is er nóg een trailer online gekomen, dus wij zijn extra excited voor het derde seizoen!

2. Ares

Deze serie is speciaal, want hij is gebaseerd in ons eigen koude kikkerlandje <3. Een paar studenten openen per ongeluk een portaal naar een demonische wereld uit de Gouden Eeuw, rete spannend dus! Je kunt hem vanaf vanaf vandaag bekijken. Liever eerst de trailer zien? Check hem down below.

3. Sex Education

Comedy, drama én seks: drie onderwerpen die een serie 100% binge-able maken. Na de hilarische en awkward gebeurtenissen in het eerste seizoen van Sex Educationzitten wij met smart te wachten op het tweede. Zie hier hoe de cast reageerde op het (blijkbaar) hilarische script van Sex Education 2!

4. Locke & Key

Locke & Key is gebaseerd op de comic books van Joe Hill en Gabriel Rodríguez. Dat kan maar één ding betekenen: een goede serie vol spanning en griezelen! Pak je fluffy dekentje en je nachtlamp er maar vast bij, want als je deze serie kijkt is er geen guarantee dat jij vanavond slaapt…

6. La Casa de Papel

Het vierde seizoen van La Casa de Papel oftewel Money Heist is coming! Zet 3 april maar vast in je agenda, want dan komt deze crime drama serie op Netflix te staan.

7. 13 Reasons why

13 Reasons Why krijgt dit jaar een vierde seizoen, and we’re sad to say dat dit helaas ook het laatste seizoen zal zijn. Ondanks dat zijn wij benieuwd welke twist en turns het verhaal deze keer zal nemen! Heb jij alle nieuwtjes rondom 13 Reasons Why gemist? Lees dan onderstaande Instagram post. Let op, deze post bevat spoilers!

8. The Umbrella Academy

Op Twitter werd het tweede seizoen van The Umbrella Academy in april van 2019 al bevestigd! Voor als je deze spannende serie nog niet hebt gekeken: het verhaal draait om enkele studenten van de Umbrella Academy, each met een andere superhuman ability. Super interesting, dus!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @sabrinanetflix, @sexeducation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen