Riverdale

Deze acteurs zullen we niet meer terugzien in Riverdale

Ben jij ook een supergrote Riverdale fan? Dan zul je vast niet blij zijn dat we deze acteurs niet meer terug zullen zien in de hitserie op Netflix.

Skeet Ulrich

First of all maakte Skeet Ulrich, die in de serie FP Jones (de vader van Jughead) speelt, afgelopen zondag bekend dat hij stopt met Riverdale. ‘Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo’n getalenteerde groep, zowel voor als achter de camera’s, maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan en me op andere creatieve projecten te storten. Ik mag Riverdale dan verlaten, maar mijn ervaring van de afgelopen vier jaar sluit ik voor altijd in mijn hart.’

Marisol Nichols

Maar niet alleen Skeet besluit de show te verlaten. Ook Marisol Nichols, die Hermione Lodge (de moeder van Veronica) speelde, kapt ermee. ‘Ik vond het geweldig om Hermione Lodge tot leven te brengen en met deze geweldige cast, die familie is geworden, te werken. We hebben mooie tijden meegemaakt, zowel tijdens hoogtepunten als tijdens dieptepunten en we hadden de beste fans ooit. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk en heb zin in de toekomst’, vertelde de actrice aan TV Line. Met ‘dieptepunten’ refereert Marisol waarschijnlijk naar de heftige dood van acteur Luke Perry vorig jaar.

Ben jij sad dat deze twee personages Riverdale verlaten?

Check ook: Madelaine Petsch laat zien hoeveel er nep is op de set van Riverdale

LEES OOK:

Beeld: Riverdale

Bron: Girlscene, TV Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen