Album

Deze artiesten komen in 2020 naar Nederland!

Een nieuw jaar betekent nieuwe artiesten, nieuwe albums en dus ook nieuwe concertdata. Omdat heel 2020 volgepland staat met de tofste concerten, hebben wij een agenda gemaakt om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om van concert naar concert te hoppen ;-).

Kim Petras – 24 januari 2020

Deze popqueen komt van origine uit Duitsland, maar verhuisde toen ze 19 was naar Los Angeles to chase her dreams. Dat lukte, want in 2017 bracht ze, zonder platenmaatschappij, haar eerste single I Don’t Want It At All uit! Hiermee ging ze viral en vanaf toen kende iedereen haar naam. Kim Petras treedt op 24 januari 2020 op in de Melkweg.

Melanie Martinez – 15 februari 2020

In december 2019 gaf Melanie Martinez al een kickass concert in Amsterdam, maar omdat de kaartjes zó snel waren uitverkocht besloot ze nog een keer terug te komen! Haar album K-12 kwam in 2019 uit, samen met de gelijknamige film die ze zelf heeft geschreven en geregisseerd. Melanie Martinez treedt op 15 februari 2020 op in Poppodium 013, in Tilburg.

Carly Rae Jepsen – 12 februari 2020

Here’s my number, so call me maybe…‘ Carly Rae Jepsen’s meest bekende nummer Call Me Maybe kwam al in 2011 uit, en nu kunnen we ons geen wereld meer voorstellen zonder haar! Met haar vierde album Dedicated komt ze op 12 februari 2020 voor haar allereerste clubshow optreden in Paradiso.

Toe aan nieuwe muziek? Check de nieuwste hits van deze week in onze Weekly Music Update!

Halsey – 15 februari 2020

Deze powerchick heeft 17 januari haar gloednieuwe album Manic uitgebracht. In dit rauwe, eerlijke album kun je een kijkje nemen in Halsey’s head and heart. Elk liedje vertelt een ander verhaal en de sounds op het album verschillen van Zuid-Koreaanse rap tot country. Halsey treedt op 15 februari 2020 op in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lana del Rey – 21 februari 2020

There’s a first time for everything, en Lana del Rey treedt voor de eerste keer op in de Ziggo Dome in Amsterdam! Haar album Norman F*cking Rockwell verscheen 30 augustus vorig jaar en wij hebben ‘m sinds die tijd op repeat staan. Kaarten voor deze tour zijn helaas uitverkocht, maar de gouden tip is om even te kijken op TicketSwap.

The Script – 20 & 21 maart 2020

Met meer dan 10,8 miljoen verkochte albums en 1,8 miljoen verkochte livetickets is The Script één van de meest bekende bands ever. Ze hebben fans all over the world, en maken gelukkig niet één maar twee stops op 20 én 21 maart 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam voor de Sunsets & Full Moons tour!

Harry Styles – 6 mei 2020

Het duurt nog eventjes, maar dan heb je ook wat: Harry Styles keert op 6 mei 2020 terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn Love On Tour! Deze tour staat natuurlijk volledig in het teken van zijn nieuwste album Fine Line dat vorig jaar in december uitkwam. Volgens hem staan er op dit album de ‘toughest, most soulful songs he’s written yet’ en we bet dat ze live nóg beter klinken.

Dua Lipa – 7 mei 2020

Duo Lipa houdt het nog even spannend, want haar album Future Nostalgia moet nog uitkomen! Wel heeft ze de single Don’t Start Now gereleased, en die zet alvast de toon voor de rest van het album: deze song heeft namelijk al meer dan 170 miljoen streams! Dua Lipa staat op 7 mei 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Camila Cabello – 15 juni 2020

Fifth Harmony who?! Camila Cabello redt het makkelijk on her own. Haar nieuwe album Romance kwam uit in 2019 en met hits zoals ShamelessSenõrita en Easy is het onmogelijk om stil te staan. Waar sommige songs obviously over haar boyfriend Shawn Mendes gaan, heeft Camila een mooie personal touch aan het album gegeven. Ze staat op 15 juni 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Omg, Camila Cabello heeft haar prince charming gevonden (en nee, het is niet Shawn)!

Billie Eilish – 13 juli 2020

Ook voor Billie Eilish zal 13 juli 2020 de eerste keer zijn dat ze in de Ziggo Dome optreedt! Op 29 maart vorig jaar kwam Billie’s album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? uit, en een jaar later gaat ze ermee op tour. Fun fact: Billie schrijft en producet al haar muziek met haar broer Finneas O’Connel in zijn bedroom studio. Hoe tof!

Heb jij al haar merch-collectie bij de H&M geshopt? 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @iamhalsey, @littlebodybigheart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen