Yummy

Deze dansvideo van ‘Yummy’ is bijna populairder dan JB’s clip zelf

Dat Justin Bieber 9 dagen geleden een nieuwe song uitbracht is voor niemand meer nieuws. Wat wél opvallend is, is dat hetzelfde nummer viral gaat met een andere clip! Choreografe Parris Goebel maakte namelijk een dansvideo voor JB’s Yummy en the world is loving it.

Toe aan nieuwe muziek? Bekijk onze New Music Friday!

Yeah, you got that yummy

Roze haren en sexy outfits: je vindt het allemaal in de dansclip die Parris Goebel maakte op Justin’s song Yummy. Deze video ging een paar dagen geleden viral en heeft nu al meer dan 6 miljoen views. In de comment section is er zelfs een petitie gestart omdat mensen willen dat deze video de originele video voor Yummy wordt! Eerst zien, dan geloven? Check dan snel de clip.

Fans zijn freaking out over JB’s 2020 project!

Parris Goebel

Het begon allemaal met een comment op een van Parris’ andere video’s: ‘I would love to see the ‘Sorry‘ girls dance to this song’. Ze is namelijk geen onbekende in de danswereld: ze brak vijf jaar geleden door als choreografe met de clip voor Sorry, ook van Justin. Sindsdien staat haar naam op de kaart en heeft ze gewerkt met onder andere Nicki Minaj, Jason Derulo en Sam Smith.

Na de comment besloot Parris er werk van te maken. Ze trommelde een huge groep danseressen op en regelde alles, van camera’s tot styling. Een typisch gevalletje ‘waar een wil is, is een weg’! We stan <3.

Check hier de originele clip van Yummy van Justin!

LEES OOK:

Beeld: YouTube PARRI$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen