Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Deze deelnemer zag het na Temptation Island niet meer zitten

Warning: dit artikel bevat major spoilers!

 

Nadat Elke de beelden bij het kampvuur zag waarin haar vriend Arda seks had met Eline waren de meisjes erg aangedaan. Hoewel Elke zich tijdens de uitzendingen nog best sterk kon houden, was dit in België een ander geval. In de Vlaamse televisieshow: Gert Late Night vertelde ze hoe ze zich na de opnames voelde.

Deelname

Aan het begin van Temptation Island werd al snel duidelijk dat het koppel (Elke en Arda) meedeed om het gedrag van Elke te testen. ‘Ik ben nogal een losbol als ik uitga en hij wilde me testen’, vertelde elke in Gert Late Night. Maar dat Arda juist degene was die de fout in zou gaan, had ze niet verwacht.

Dit is hoe Simone reageert op de geruchten over haar vriend Zach.

Zwarte gedachtes

Tijdens Temptation Island is te zien dat Elke met de dag onzekerder wordt en dacht ze dat het vreemdgaan van Arda aan haar lag. Dit gevoel werd in België alleen maar erger. ‘Toen we thuiskwamen ben ik heel diep gegaan. Ik zat er echt helemaal doorheen en ik heb met veel zwarte gedachtes in mijn hoofd gezeten. Ik wilde hier niet meer zijn. Mensen begrijpen niet wat voor impact het op je heeft als je daar zit, maar ik kan je zeggen dat ik heel diep heb gezeten.’


Inmiddels voelt Elke zich gelukkig een stuk beter: ‘ik ben weer gelukkig en ik weet dat er nog heel veel goede jongens rondlopen’. Yas girl, that’s the spirit!

Ervaar jij zelf negatieve gedachtes of denk je aan zelfbeschadiging? Zoek dan hulp en bel met de zelfmoordpreventie-lijn op 0900 0113 of bezoek 113.nl.

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan
Beeld: Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen