evenementen

Deze dingen zijn door het coronavirus verplaatst

De maatregelen door het  COVID-19 virus heeft ervoor gezorgd dat veel evenementen en releasedata zijn verplaatst. Er wordt sterk aangeraden niet naar plekken te gaan waar veel mensen zijn, daarom kan het zijn dat ook het feestje waar jij je al sinds 2019 op verheugt, is verschoven. CG! geeft een overzicht van alle evenementen en releases die nog even op zich laten wachten.

Bevrijdingsfestivals

Bevrijdingsdag wordt ieder jaar groots gevierd, maar dit jaar moeten we dat in onze huiskamer gaan doen. Ondanks dat de festivals niet door zullen gaan is en blijft Bevrijdingsdag iets wat we moeten vieren. Dus hang de slingers maar op en geniet van lekkere Hollandse snacks! (Wel boodschappen doen in je eentje hé!). Prima feestje, toch?

Bevrijdingspop Haarlem liet dit weten met een Instagram-bericht en schreef:

‘Beste vrijwilligers van Bevrijdingspop
Beste sponsoren en subsidiegevers
Beste trouwe bezoekers van ons festival
Beste Haarlemmers, Bevrijdingspop 2020 gaat niet door. Swipe voor het hele bericht ➡️’

Koningsdag

Dit jaar kan de b-day van Koning Willem Alexander helaas niet groots gevierd worden. Koningsdag wordt dus net als Bevrijdingsdag een feestje wat je thuis moet vieren. Wél een goed excuus om met een oranje tompouce op de bank te chillen. En omdat we dit jaar helaas overslaan zal volgend jaar een nóg groter feest worden!

Friends reunion

We kunnen allemaal niet wachten op de reünie van Monica, Chandler, Phoebe, Ross en Rachel, maar de reünie laat nog iets langer op zich wachten. De opnames zullen nu in mei plaatsvinden in plaats van maart. But let’s be honest: it’s worth the wait!

James Bond

Fan van James Bond? Dan moeten we je helaas teleurstellen. De nieuwe film No time to die (waarvan Billie Eilish de titelsong heeft geschreven!) is uitgesteld tot oktober. Maar niet getreurd: alle James Bond-films zijn nu namelijk te zien op Videoland. En ja, ook de hele oude!

Disney movies

Niet alleen de première van James Bond is verzet, maar ook veel Disney-films zoals Mulan en Peter Rabbit. Dit geeft je wél extra tijd om die ene serie te kijken die al zo lang op je lijstje stond. Check hier series die je echt moet kijken!

Songfestival

Ook het Eurovisiesongfestival die dit jaar in Nederland gehouden zou worden schuift door naar volgend jaar. ‘It is with deep regret that we have to announce the cancellation of the Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam’, schreef het Eurovisiesongfestival bij hun post op Instagram.

EK voetbal

Alle voetballiefhebbers moeten ook nog even geduld hebben. Het EK voetbal verplaats namelijk naar 2021. En het is je vast niet ontgaan dat het eredivisie voetbal ook stilligt. Zoals het er nu naar uitziet zal dit tot 1 juni duren.

Olympische Spelen

Ook de Olympische Spelen van Tokio gaan komende zomer definitief niet door. Het IOC (Internationaal Olympisch Comité) heeft dat inmiddels in een statement op hun site bekendgemaakt. De spelen worden uitgesteld tot uiterlijk de zomer van 2021.

Winkels en pretparken

Ook veel winkels en pretparken hebben besloten hun deuren te sluiten. Voor winkels is dit nog niet officieel nodig, maar toch besluiten veel boetiekjes en grote winkelketen niet meer open te gaan. Gelukkig kunnen we nog wel online shoppen! Check hier een aantal leuke webshops!

LEES OOK:

Beeld: Eurovisie songfestival, filmposters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen