Mocht je nog nier aan de hitserie ‘You‘ begonnen zijn: stop what you’re doing en begin nu! In case je diehard fan bent en net als wij, het tweede seizoen al hebt uitgekeken en nu desperately aan het wachten bent op seizoen 3, dan hebben we goed nieuws voor je. Er staat namelijk een serie op Netflix dat overeen komt met de verhaallijn van You, alleen wat deze serie nóg creeper maakt, is dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Yikes!

Dirty John

Het verhaal van Dirty John is gebaseerd op een podcast van een waargebeurd misdrijf wat te vergelijken is met de serie You. Wanneer Debra Newell valt voor de leugens en manipulatie van John Meehan, gaat haar leven alleen maar downhill. John lijkt charmant, maar weet de succesvolle Debra met zijn manipulatieve skills te verleiden. Net als Joe in You, luistert John naar Debra, toont hij interesse en is hij ontzettend lief voor haar. De omgeving van Debra blijft haar waarschuwen voor hem. Zij hebben een vermoeden dat er iets niet helemaal klopt, maar Debra is blind van verliefdheid. Langzamerhand wordt duidelijk dat het leven van John niet is wat het lijkt…

Trailer

Benieuwd geworden naar deze spannende serie? Bekijk hieronder dan alvast de trailer. Dirty John bestaat uit acht afleveringen van 40-50 minuten en is te zien op Netflix.

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @younetflix