Posters voor Netflix Modern Family, Snowpiercer, Riverdale

Deze films en series komen in januari op Netflix

New year, new stuff on Netflix! Als jij de hele streamingsdienst al hebt uitgespeeld, hebben wij goed nieuws voor je. In januari kun je namelijk heel veel nieuwe films en series verwachten!

Modern Family, seizoen 11 – 1 januari

Als je Modern Family nog niet kent, moet daar snel verandering in komen. De comedyserie draait om vier gezinnen die allemaal familie van elkaar zijn. In Modern Family volg je al hun belevenissen en familiedrama’s. Seizoen 11 (!) komt 1 januari al op Netflix en helaas is dit het allerlaatste seizoen. Sad…

Check hier alles wat we weten over het afscheid van Modern Family.

Family Guy, seizoen 18 – 1 januari

Family Guy gaat over de Griffins: een gezin met ouders Peter en Lois, hun kinderen Meg, Chris en Stewie en hun hond Brian. Als je houdt van dark humor is er een grote kans dat je Family Guy leuk vindt. Seizoen 18 verschijnt 1 januari op Netflix, dus kun je het nieuwe jaar direct beginnen met bingewatchen!

Lupin – 8 januari

Lupin is een nieuwe serie, die draait om de gelijknamige hoofdpersoon Lupin. Lupin is een inbreker die zijn ‘talent’ vooral gebruikt om sieraden van vrouwen terug te stelen en is zeker niet bang om daarbij geweld te gebruiken. In de serie probeert Lupin een groot misdrijf in het Louvre te plegen. Komt hij hiermee weg? De serie is gebaseerd op een boek dat al meerdere keren is verfilmd. Je checkt ‘t vanaf 8 januari op Netflix!

Dawson’s Creek, alle seizoenen – 15 januari

Deze serie was ontzettend populair vanaf 1998 tot 2003 en nu komt-ie naar Netflix! Dawson’s Creek gaat over een vriendengroep die leert om volwassen te worden. Reken maar op a lot of drama en liefde… Je kunt écht gaan bingewatchen, want alle zes seizoenen worden op 15 januari online gezet!

Riverdale, seizoen 5 – 21 januari (wekelijkse afleveringen)

Hier zijn we al maanden op aan het wachten: het nieuwe seizoen van Riverdale, finally! Vanaf 21 januari kunnen we seizoen 5 op Netflix bekijken. In dit seizoen wordt er een time jump gemaakt, dus zullen de personages vijf jaar ouder zijn dan in seizoen 4. Lees hier alles wat we tot nu toe weten over dit seizoen.

Fate: The Winx Saga – 22 januari

De naam verklapt het al: deze live action serie is gebaseerd op onze favo jeugdshow Winx Club! Fate: The Winx Saga volgt, net als in de originele serie, hoofdpersonage Bloom, die moet leren omgaan met haar magische krachten. Verwacht niet te veel glitters en felle kleurtjes, want deze serie is een stuk duisterder dan we gewend zijn…

Check hier alles wat we weten over Fate: The Winx Saga!

Suits, seizoen 8, deel 2 – 23 januari

Het verhaal van Suits klinkt misschien boring, maar dat is het zeker niet! Schoolverlater Mike krijgt door indruk te maken op topadvocaat Harvey een baan als advocaat-stagiair. In dit seizoen, dat 23 januari op Netflix komt, zullen tegenstanders van het advocatenkantoor once again proberen om Harvey onderuit te halen.

Snowpiercer, seizoen 2 – 26 januari (wekelijkse afleveringen)

Vind je The 100 leuk? Dan is Snowpiercer zeker wat voor jou! Deze serie gaat over een trein die oneindig rondjes om de wereld rijdt. De wereld is namelijk veranderd in een ijswoestijn, waar niemand kan overleven. De enige overlevenden zitten in de trein, die maar liefst duizend wagons lang is. Er ontstaat een klassensysteem waar de ‘armen’ en de ‘rijken’ tegenover elkaar komen te staan.

Bonding, seizoen 2 – januari

Een student uit New York klust bij als dominatrix (de dominante tijdens seks, waarbij pijn een grote rol speelt). Wanneer ze haar oude gay best friend van de middelbare school tegenkomt, zet ze hem in als haar assistent. Het is nog niet bekend op welke datum seizoen 2 online komt, maar Netflix heeft bekendgemaakt dat seizoen 2 sowieso in januari komt.

Bron: Netflix | Beeld: Modern Family, Snowpiercer, Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen