Netflix

Deze films en series worden in juli toegevoegd aan Netflix

Een nieuwe maand betekent niet alleen nieuwe kansen, maar ook nieuwe series en films op Netflix. Benieuwd wat er deze maand aan de streamingsdienst wordt toegevoegd? CG! zet het voor je op een rijtje!

Catch Me If You Can – 1 juli

Dat de jonge Leonardo DiCaprio de hoofdrol in deze film heeft, is al reden genoeg om ‘m te kijken. In Catch Me If You Can komt een oplichter (Leo dus) heel ver in het leven door zijn praatjes en handige trucs. Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot en is kortom een meester in oplichten. Alles loopt op rolletjes, tot de politie een internationale jacht op hem opent. Deze film is een oldie, maaris nog steeds supergoed!

Unsolved Mysteries – 1 juli

Na 10 jaar komt de docu-serie terug op Netflix met zes nieuwe afleveringen op 1 juli en nóg zes afleveringen die op een latere datum droppen. De serie vertelt verhalen over raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke gebeurtenissen. Kijk het met vrienden of familie en laat jullie theorieën erop los! Wat is er volgens jou gebeurd?

Insidious: chapter 3 – 1 juli

Alle horror fans unite! Misschien heb je één van de voorgaande delen van deze té enge horror film al gezien, en deze maand kun je genieten van een derde deel. In de film wordt er onder andere contact gelegd met de doden, very spooky dus…

Kende jij deze té handige Netflix trucjes al?

Las Chicas Del Cable: laatste seizoen, deel 2 – 3 juli

Hou je van de Spaanse taal, feminisme en geschiedenis? Dan heb je de eerste drie seizoenen van Las Chicas del Cable vast en zeker al gezien. In case not, de serie speelt zich af in de jaren ’20 bij een telefoonmaatschappij in de Spaanse hoofdstad Madrid. Met de komst van de telefooncentrale krijgen veel Spanjaarden – inclusief vrouwen – een baan bij de telefoonmaatschappij. Vier telefonistes leiden in het geheim een revolutie, terwijl ze tegelijkertijd om moeten gaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

Down To Earth With Zac Efron – 10 juli

Voor een nieuw tv-programma wat pretty much op Expeditie Robinson lijkt, zal Zac Efron 21 dagen op een onbewoond eiland moeten doorbrengen met alleen een lokale gids en dat wat er nodig is om hier te overleven, maar verder zal hij alles zelf moeten doen, vinden en maken. 

Halverwege het programma moest arme Zac met spoed naar het ziekenhuis nadat hij op Papoea-Nieuw-Guinea een levensbedreigende ‘vorm van tyfus of een vergelijkbare bacteriële infectie’ had opgelopen. Gelukkig is hij helemaal recovered en zijn we benieuwd naar zijn show!

Cursed – 17 juli

De nieuwe Netflix serie Cursed is gebaseerd op het boek van Tom Wheeler en Frank Miller, wat een vertelling is van de Arthur-legende. Het verhaal gaat over Nimue (gespeeld door Katherine) die een mysterieuze gave heeft en voorbestemd is om Lady of the Lake te worden. Na de dood van haar moeder ontmoet ze Arthur en gaan ze op zoek naar Merlijn om het eeuwenoude zwaard te overhandigen.

The Kissing Booth 2 – 24 juli

Na het grote succes van deel één, komt er nu ook een tweede deel van deze romantische en funny film. In het eerste deel zagen we hoe Elle en Lee met elkaar afspraken om nooit met iemand uit elkaars familie te daten. Dit loopt alleen volledig mis als Elle een crush krijgt op Lee’s oudere broer Noah. In deel 2 zullen we waarschijnlijk zien hoe de relatie tussen Elle en Noah afloopt!

Fan van The Kissing Booth? Dan vind je deze films ook vast leuk!

The Umbrella Academy, seizoen 2 – 31 juli

Echte fans kennen de serie al als comic over 42 kinderen die op dezelfde dag geboren worden, wiens moeders geen enkele connectie met elkaar hebben, behalve dat ze gemeen hebben dat ze geen zwangerschapssymptomen hadden. Zeven van de kinderen worden opgevoed door een weird miljardair die ze opleidt tot een team van superhelden. Als deze miljardair, meneer Hargreeves, jaren later overlijdt, komen alle broers en zussen weer bij elkaar voor de begrafenis van hun adoptievader. De oude man wordt niet liefdevol door z’n kids herinnerd en ze struggelen met hun superkrachten en geheime afkomst. Tegelijkertijd moeten ze de wereld redden van een unknown evil die de wereld wil vernietigen.

Lees hier het interview dat CosmoGIRL! had met de cast van The Umbrella Academy!

Vis A Vis: El Oasis – 31 juli

Heb jij Vis A Vis al helemaal uitgekeken? Dan ben je vast heel blij dat Netflix deze maand met een spin-off van de Spaanse serie komt! In deze serie maak je kennis met Macarena en Zulema die na hun gevangenisstraf weer het verkeerde pad op gaan.

Weet je echt niet meer wat je moet kijken? Gebruik dan Netflix Roulette!

LEES OOK:

Bron: GIRLZ

Beeld: Cursed, Vis a Vis: El Oasis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen