Bioscoop (1)

Deze films in de bioscoop mag je niet missen!

Dit druilerige weer zorgt voor een extra excuus om weer eens een bioscoop-uitje te plannen! Gelukkig draaien er nu en de komende maanden genoeg leuke films, die we even voor je op een rijtje hebben gezet.

Endless (draait nu)

Chris en Riley hebben net eindexamen gedaan en zijn smoorverliefd op elkaar, maar erg verschillend. Tijdens een ruzie krijgen ze een heftig auto ongeluk waarbij Chris om het leven komt. Riley voelt zich vreselijk schuldig, terwijl Chris vastzit in een wereld tussen leven en dood. Wonderbaarlijk genoeg ontdekken de twee een manier om toch met elkaar in contact te komen.

Van de producers van A Star Is Born. De trailer alleen al geeft je kippenvel!

Tenet (draait nu)

Als je houdt van films waar je goed moet nadenken (zoals Inception) is Tenet zeker eentje die je moet hebben gezien. In het verhaal moet de hoofdpersoon reizen door een wereld van internationale spionage voor een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. En nee, niet tijdreizen, maar inversie. Alles gaat dus achteruit. Lukt het hem om de wereld van de ondergang te redden?

En supergave film, waar je wel even 3x moet nadenken hoe het in elkaar zit.

The Secret: Dare To Dream (draait nu)

De jonge weduwe Miranda Wells struggelt samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson aan, die een helpende hand biedt. Hij lijkt precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij alleen niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen…

Alles is zoals het zou moeten zijn (draait nu)

Na de geboorte van hun eerste kind biecht de vriend van Iris op dat hij het kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Hierdoor gaat het helemaal mis met Iris’ moederschap, baan en sociale leven. Samen met haar twee BFF’s moet ze haar leven weer op de rails krijgen en vindt ze ware liefde.

The Trial Of The Chicago 7 (draait nu)

De film is gebaseerd op een proces uit 1969 waarbij de federale overheid in de VS zeven mensen probeerde te laten veroordelen voor samenzweringen en het starten van een grote rel. De zeven demonstranten protesteerden tegen de Vietnamoorlog, maar door gewelddadige acties van de politie en overheid liep het uit de hand. De rechtszaak die erna volgt, wordt door de media op de voet gevolgd.

De film verschijnt op 16 oktober op Netflix, maar van 1 t/m 10 oktober kunt je ‘m al als ‘limited release’ zien in alle Pathé en Euroscoop bioscopen!

After We Collided (3 & 8 oktober)

Het is bijna zover! In ‘After We Collided’, het tweede deel in de After-reeksveranderen er een aantal dingen tussen Tessa en Hardin. Zo krijgt Tessa een stageplek aangeboden en komt er een andere jongen in het spel. Ook maakt Dylan Sprouse een verschijning!

Check ook: Hero & Josephine over steamy seksscènes in hun movie After

Casanova’s (8 oktober)

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en verlegen journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s. Bij de workshop staat hem echter een grote verrassing te wachten, wanneer hij ineens oog in oog komt te staan met zijn jeugdliefde die hij al ruim 15 jaar niet heeft gezien

En guess what, bij CosmoGIRL! maak je nu kans op vrijkaarten voor deze nieuwe film!

Words on Bathroom Walls (29 oktober)

Adam lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya, wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening en dat hij zijn problemen kan overwinnen.

No Time To Die (12 november 2020)

James Bond is back in zijn 25e film! In de nieuwe film moet de Britse spion (Daniel Craig) de CIA helpen om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

Billie Eilish schreef de soundtrack, waarvan de videoclip net uit is!

Death On The Nile (17 december)

Dit Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert alleen al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Mét Emma Mackey uit Sex Education!

LEES OOK:

Beeld: Word On Bathroom Walls, Tenet, After We Collided, Endless

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen