Netflix (4)

Deze films verschijnen in september allemaal op Netflix

Het is alweer september… Hoe snel is deze zomer gegaan?! Gelukkig is Netflix er om onze pijn een beetje te verzachten en dropt deze maand een hoop leuke nieuwe films!

LOVE, GUARANTEED – 3 SEPTEMBER

Om haar kleine advocatenkantoor te redden, neemt Susan met tegenzin een goedbetaalde, maar bijzondere zaak aan. Nick wil namelijk een datingssite aanklagen, nadat hij op 986 date is geweest en nog steeds geen liefde heeft gevonden.

THE PRINCE OF EGYPT – 4 SEPTEMBER

The Prince of Egypt – aka De Prins van Egypte – ken je misschien nog wel van vroeger. De classic uit 1998 is een bijbelverfilming, waarin we Mozes volgen die in een mandje aanspoelt bij een Egyptische farao (does it ring a bell?) en hier opgroeit.

AWAY – 4 SEPTEMBER

Away speelt zich af in de toekomst waar een bemand ruimtevaartuig naar Mars gestuurd wordt. Voor deze belangrijke missie wordt er een team van alleen de beste astronauten van over de hele wereld samengesteld. Als alles volgens plan verloopt, zullen ze drie jaar weg zijn van huis én van de mensen van wie ze houden. Tijdens de lange reis worden zowel hun relaties op aarde als die in de ruimte op de proef gesteld, terwijl ze proberen te overleven en het belangrijkste doel van de mensheid najagen en de wereld meekijkt. 

Netflix cancelt nieuwe seizoenen van ‘The Society’ en ‘I Am Not Okay With This’

I’M THINKING OF ENDING THINGS – 4 SEPTEMBER

De psychologische horrorfilm I’m Thinking of Ending Things is gebaseerd op het boek van Iain Reid. Als Buckley aankomt bij de ouders van haar vriendje denkt ze er eigenlijk al aan om de relatie te verbreken, maar ze heeft de woorden nog niet hardop uit durven spreken. Bij de ouders lijkt het erop alsof er rare dingen aan de hand zijn en Buckley begint te twijfelen aan haar omgeving en haar mentale gezondheid.

JULIE AND THE PHANTOMS – 10 SEPTEMBER

Julie is een tiener die haar passie voor muziek en het leven vindt wanneer ze een drietal geesten, de Phanthoms, helpt om de muziekband te worden die ze nooit konden zijn. 

THE DUCHESS – 11 SEPTEMBER

Katherine is een alleenstaande moeder die balans probeert te vinden tussen haar carrière, haar tienerdochter en de relatie met haar vriend. En of dit nog niet genoeg was om mee te dealen: Katherine overweegt om zwanger te worden van haar ex.

THE DEVIL OF ALL TIME – 16 SEPTEMBER

Deze film volgt verschillende verhaallijnen: Willard Russell, een oorlogsveteraan die zijn vrouw Charlotte verliest aan kanker, lovers en seriemoordenaars Carl en Sandy Henderson die het op modellen gemunt hebben, Pastoor Roy en zijn rechterhand Theodore die op de vlucht zijn voor de politie en Arvin, de zoon van Willard en Charlotte.

Mét hotties Robert Pattinson en Tom Holland!

ENOLA HOLMES – 23 SEPTEMBER

De nieuwe Netflix Original vertelt het verhaal van Enola Holmes, het kleine zusje van de beroemde detective Sherlock Holmes. Wanneer ze ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze zelf naar haar op zoek en komt haar inner detective talent naar boven.

CHARLIE’S ANGELS – 29 SEPTEMBER

De film gaat over drie vrouwelijke detectives (Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska) die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij alles op alles om de wereld te redden!

De volgende titels verschijnen deze maand ook op Netflix, maar hebben nog geen releasedate:

Fantastic Beasts 2 – The Crimes of Grindelwald

Aan het einde van de eerste film, werd Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, Grindelwald maakt zijn dreigementen waar en ontsnapt uit de gevangenis.

Zijn doel? Zoveel mogelijk volgelingen verzamelen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op. Hij stemt ermee in om te helpen, maar no way dat hij zich bewust is van de gevaren die voor hem liggen…

Jij kunt de nieuwste smaak van Milka samenstellen + gratis chocolade gerechtjes!

JUMANJI: THE NEXT LEVEL

In ‘Jumanji: The Next Level’ keert de groep weer terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld, moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD

De 23-jarige Scott Pilgrim is de bassist van de muziekgroep Sex Bob-omb. Wanneer hij Ramona Flowers ontmoet, wordt hij meteen stapelverliefd. Hij doet er alles aan om met haar in contact te komen. Ze maakt hem duidelijk dat ze alleen een relatie met hem kan beginnen als hij haar zeven evil exes kan verslaan. Zonder het goed te beseffen, gaat Scott de uitdaging aan. De zeven ex-partners zijn alleen niet zomaar te verslaan.

THE GRUDGE

Nadat een jonge moeder haar familie in haar eigen huis heeft vermoord, ontdekken een alleenstaande moeder en een jonge rechercheur dat het huis wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest. Iedereen die het huis betreed, zal een gruwelijke dood sterven.

Een must voor horrorfans.

GODZILLA

Wanneer het voortbestaan van de mensheid wordt bedreigd, slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen: Godzilla. Tussen al het geweld volgen we drie leden van een gezin: Joey Brody, zijn stiefzoon Ford en zijn vrouw Elle.

LEES OOK:

Beeld: Enola Holmes, Charlie’s Angels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen