Kerstfilms

Deze kerstfilms zijn deze week op tv te zien

Ein-de-lijk is het zover: de week van Kerst! That means dat we de hele dag kerstfilms kunnen kijken. Daarom hebben wij een lijst met alle kerstfilms die deze week op televisie worden uitgezonden. Zo zit je op tijd ready op de bank en weet je precies welke films je kunt terugkijken.

Dinsdag 22 december

Paddington poster kerstfilms

Paddington 2 – 20:30 | Net5

Van alle kerstfilms is dit de schattigste. Beertje Paddington heeft een paar baantjes om een cadeau te kunnen kopen voor zijn tante Lucy. Hij spaart voor een boek, maar nadat het boek ineens wordt gestolen, krijgt Paddington de schuld en belandt hij in de gevangenis.

Mv5byzdlotuwyzitmjhknc00m2zkltg2nzitnzi1zme0zjk0yzhkxkeyxkfqcgdeqxvyntyznzcxmdc@. V1

Christmas Cookies – 20:30 | RTL 8

Een fabriek die kerstkoekjes maakt, moet worden verkocht. Business woman Hannah moet de fabriek sluiten en de verkoop regelen. Jake is eigenaar van de fabriek en hij is niet van plan zijn fabriek te laten sluiten. Drie keer raden… Hannah wordt verliefd op Jake!

Kerstfilms

Christmas Cupcakes – 22:15 | RTL 8

Vlak voor Kerstmis overlijdt de vader van Kim en Gina. De zussen hebben helemaal niets met elkaar, maar nu moeten ze samenwerken om de familiebakkerij te redden. Om het bedrijf in de spotlights te zetten, doen ze mee aan een bakwedstrijd. Als dat maar goed gaat…

Kerstfilms

The Man Who Invented Christmas – 22:35 | Net5

Charles Dickens heeft alleen maar bad luck. Hij heeft weinig geld en ondanks zijn vroege succes waren zijn drie laatste boeken failures. Als zijn uitgevers hem afwijzen, besluit hij om een nieuw boek te schrijven en deze zelf te publiceren. Charles schrijft in zes weken het verhaal van ‘A Christmas Carol’.

Woensdag 23 december

Bad moms

Bad Moms 2 – 20:30 | Net5

In deel twee van de filmreeks moeten de moms de feestdagen tot een goed einde zien te brengen. Ze nemen zich voor om het lekker rustig aan te doen. Geen kerstboom, geen hysterische versieringen en bescheiden cadeautjes… Maar alles verandert als ze onverwachts bezoek krijgen van hun moeder. Yikes.

the sweetest christmas

The Sweetest Christmas – 20:30 | RTL 8

Kylie Watson is een banketbakker. Ze doet mee met een belangrijke wedstrijd en haalt de finale, maar vlak voor de wedstrijd stopt haar oven ermee. Daarom besluit ze de hulp van haar oude vlam Nick in te schakelen.

christmas jars

Christmas Jars – 22:15 | RTL 8

Hope wil graag journalist worden, maar ze heeft alleen maar bad luck. Dan vindt ze ineens een pot met geld bij haar voordeur. Haar goal is om de gever te vinden en er een goed verhaal over te schrijven. Gaat dat haar lukken?

Almost Christmas

Almost Christmas – 22:30 | Net5

Walter, het hoofd van een Afro-Amerikaanse familie, vraagt aan zijn familie of zij tijdens de kerstdagen allemaal gezellig met elkaar om kunnen gaan en voor één keer proberen om geen ruzie met elkaar te maken.

Donderdag 24 december

Kerstfilm

A Christmas Carol (1999) – 18:25 | Net5

Scrooges best friend Jacob Marley is net begraven. Hij blijft verdrietig thuis en is niet meer vrolijk te krijgen. Zijn klerk Bob is steeds het slachtoffer van Scrooges slechte humeur. Op kerstavond zit Scrooge alleen in zijn woonkamer, wanneer Jacobs geest ineens verschijnt. Hij komt hem waarschuwen dat hij zal moeten boeten voor al het kwaad dat hij anderen aandoet. Spannend!

The long kiss goodnight

The Long Kiss Goodnight – 20:30 | Veronica

Samantha Caine leidt aan geheugenverlies en wordt gekweld door haar verleden. Samen met privédetective Mitch Henessey ontdekt ze haar ware identiteit en dit zorgt voor een hoop problemen tijdens Kerstmis.

Kerstfilm

Mingle All the Way – 20:30 | RTL 8

Noel Kahn uit Pretty Little Liars kennen we allemaal, maar in het echte leven heet deze acteur Brant Daugherty en speelt hij ook in de kerstfilm Mingle All The Way. De film gaat over Molly die een app heeft bedacht waardoor mensen een partner kunnen vinden om mee te verschijnen op belangrijke gebeurtenissen. Via de app leert ze Jeff kennen, maar wanneer ze erachter komen dat ze elkaar al eerder ontmoet hebben zonder succes, besluiten ze toch om samen naar hun afspraken met kerst te gaan…

The Night Before

The Night Before – 20:30 | SBS9

Ethan, Isaac en Chris zijn al jaren vrienden. Elk jaar houden ze op kerstavond een reünie. Omdat ze nu echt bijna volwassen zijn, besluiten ze nog één keer helemaal los te gaan. Dit wordt vast een kerst om nooit te vergeten!

a rose for christmas

A Rose for Christmas – 22:15 | RTL 8

Andy is kunstenares. Haar familie bouwt al heel lang wagens, waarmee ze meedoen aan bloemenparades. Maar dan wordt Andy’s vader ziek en moet zij de leiding nemen. Dat is lastiger dan het lijkt, want ze krijgt ook nog te maken met zakenman Cliff, die werkt voor het bedrijf dat de wagen laat bouwen.

Krampus Kerstfilm

Krampus – 22:30 | SBS9

Wanneer zijn familie al ruziënd de feestdagen doorbrengt, besluit Max nooit meer Kerst te vieren. Wat hij op dat moment niet weet, is dat hij hiermee de duistere demoon Krampus opwekt; een wezen dat ongelovigen straft tijdens de Kerst. Als het wezen het vervolgens op de verscheurde familie heeft gemunt, moet de hele familie samenwerken om het monster te verslaan en te overleven.

The Family man

The Family Man – 22:35 | Net5

Jack is een ontzettend rijke man met een heerlijk leventje, totdat hij ineens wakker wordt in een ‘normaal’ huis. Alles is anders en zijn enorme appartement is niet meer van hem. Zo komt Jack erachter dat het familieleven heel veel leuke kanten heeft. Wil hij eigenlijk nog wel terug naar zijn oude leven?

jingle all the way

Jingle All the Way – 22:50 | Veronica

Howard heeft een drukke baan en kan daardoor weinig tijd besteden aan zijn zoontje. Met kerst heeft hij beloofd alles goed te maken met een speciaal cadeau: The Turbo Man. Maar Howard is niet de enige die deze pop wil. Hij doet er alles aan om het cadeau op tijd te bemachtigen, maar dit gaat niet zonder slag of stoot… (Letterlijk)

Vrijdag 25 december

all you need is love

All You Need Is Love – 20:00 | RTL 4

Maarten ter Horst, de presentator van het tv-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de avond van de kerstspecial. Maarten gelooft namelijk niet meer in de liefde en stapt in het vliegtuig. Hoe gaat de productie dit oplossen?

christmas next door

Christmas Next Door – 20:30 | RTL 8

Eric Redford schrijft boeken over zijn vrijgezellenleven. Op een dag moet hij passen op zijn neefje en nichtje. Hij krijgt daarbij hulp van buurvrouw April. Eric en April bouwen een goede band op, die misschien wel kan leiden tot meer…

deck the halls

Deck the Halls – 20:30 | SBS9

Deck the Halls gaat over twee buren: Steve en Buddy. De twee mannen zijn het tegenovergestelde van elkaar. Steve is georganiseerd en netjes en Buddy heeft een grote persoonlijkheid met hele grote dromen. Buddy wil graag een enorme tentoonstelling houden van kerstversiering die tot in de ruimte zichtbaar is, maar Steve wil dit kosten wat het kost voorkomen…

frozen

Frozen – 20:30 | SBS6

Iedereen kent deze film, maar we hebben toch een korte recap voor je. Prinses Anna en bergbeklimmer Kristoff zijn op zoek naar Anna’s zus Elsa, de sneeuwkoningin, om een einde te maken aan de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is.

the holiday

The Holiday – 20:30 | Net5

In The Holiday ruilen Amanda en Iris tijdens de kerstdagen twee weken van huis. Beide dames zijn teleurgesteld in de liefde, maar misschien vinden ze de liefde wel in hun nieuwe huis…

bad santa

Bad Santa – 22:20 | SBS9

Een oplichter en zijn partner doen zich voor als Santa en zijn little helper. Ze beroven een warenhuis op Kerstavond. Dat gaat natuurlijk nooit goed, vooral niet wanneer bad Santa’ bevriend raakt met een lief kindje en de beveiliger van het warenhuis het stel in de gaten krijgt.

the christmas cottage

The Christmas Cottage – 22:25 | RTL 8

Lacey haar BFF Ava gaat trouwen op kerstavond (how romantic) en zal haar huwelijksnacht doorbrengen in een blokhut. Lacey neemt vrij om de blokhut aan te kleden met kerstdecoratie, maar dan komt ze haar oude vlam Ean tegen…

gremlins

Gremlins – 23:10 | Veronica

Een man zoekt een cadeau voor zijn zoon en vindt in Chinatown een klein, cute diertje. Er zijn wel drie regels waar hij zich aan moet houden. Het beestje mag geen water, geen eten na middernacht én geen fel licht krijgen. Als hij ineens groene Gremlins begint te kweken, gaat alles mis.

office christmas party

Office Christmas Party – 1:35 | Net5

Deze film met Jennifer Aniston mag je absoluut niet missen dit jaar. Clay is de zus van CEO Carol en hij staat op het punt om zijn baan te verliezen. Dit laat hij niet zomaar gebeuren… Hij geeft een groot kerstfeest om een grote klant binnen te halen en zijn baan te redden. Het feest loopt alleen niet helemaal volgens plan en de bescheiden kerstborrel verandert in een uit de hand gelopen kerstfeest op kantoor.

Zaterdag 26 december

A christmas carol

A Christmas Carol (1999) – 12:20 | Net5

Scrooges best friend Jacob Marley is net begraven. Hierdoor komt hij verdrietig thuis en hij wordt niet meer blij. Zijn klerk Bob is steeds het slachtoffer van Scrooges slechte humeur. Op kerstavond zit Scrooge alleen in zijn woonkamer, wanneer Jacobs geest ineens verschijnt. Hij komt hem waarschuwen dat hij zal moeten boeten voor al het kwaad dat hij anderen aandoet. Spannend!

Kerstfilm

The Man Who Invented Christmas – 16:20 | Net5

Charles Dickens heeft alleen maar bad luck. Hij heeft weinig geld en ondanks zijn vroege succes waren zijn drie laatste boeken failures. Als zijn uitgevers hem afwijzen, besluit hij om een nieuw boek te schrijven en deze zelf te publiceren. Charles schrijft in zes weken het verhaal van ‘A Christmas Carol’.

Kerstfilm

Christmas Miracle – 18:00 | RTL 8

Acht strangers stranden in een sneeuwstorm en besluiten zich te verschuilen in een verlaten kerk. Terwijl ze in de kerk zitten, leren ze de betekenis van Kerstmis en dat samenwerking key is.

Get Santa

Get Santa – 18:25 | Net5

Wat doe je als de Kerstman knock-out in je garage ligt? Je probeert het kerstfeest te redden! Een jongen en zijn vader bundelen hun krachten om kerst door te laten gaan en dat terwijl de Kerstman gezocht wordt door de politie. Uh-oh…

Kerstfilm

Christmas Joy – 20:00 | RTL 8

Joy ontvangt op een telefoontje van een familielid en reist snel naar haar familie in Crystal Falls. Haar tante is herstellende van een operatie en Joy zal haar een tijdje helpen. Na aankomst komt Joy in contact met Ben, haar oude bae.

Kerstfilm

Almost Christmas – 20:30 | SBS9

Walter, het hoofd van een Afro-Amerikaanse familie, vraagt aan zijn familie of zij tijdens de kerstdagen allemaal gezellig met elkaar om kunnen gaan en voor één keer proberen om geen ruzie met elkaar te maken.

Kerstfilm

Love Actually – 20:30 | Net5

Love Actually is zo’n film die je 100 keer kan kijken, zonder dat het gaat vervelen. In de film worden verschillende koppels in Engeland gevolgd, die allemaal op zoek zijn naar liefde. De cast van de film bestaat uit veel bekende namen zoals Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson en Bill Nighy.

Kerstfilm

The Grinch (2018) – 21:00 | SBS6

De Grinch, een oud wezen dat een hekel heeft aan Kerst en vooral aan gezelligheid, doet zich op kerstavond voor als de kerstman en gaat naar het dorpje van de Who’s om daar alle cadeautjes te stelen… De kleine Cindy Lou Who kan maar niet begrijpen waarom iemand dit zou doen en zoekt daarom contact met hem.

Desperately Seeking Santa

Desperately Seeking Santa – 21:45 | RTL 8

Jennifer heeft de leiding over een winkelcentrum in Boston. Het loopt alleen niet zo goed en daarom wordt er een wedstrijd te verzonnen: ‘Wie is de nieuwe Santa?’ David probeert zijn vaders pizzeria te redden en wint de wedstrijd. De twee worden head over heels verliefd, maar dan komen ze erachter dat het bedrijf waar Jennifer voor werkt, probeert om Davids familiebedrijf te sluiten.

Kerstfilm

Deck the Halls – 22:40 | SBS9

Deck the Halls gaat over twee buren: Steve en Buddy. De twee mannen zijn het tegenovergestelde van elkaar. Steve is georganiseerd en netjes en Buddy heeft een grote persoonlijkheid en hele grote dromen. Buddy wil graag een enorme tentoonstelling houden van kerstversiering die tot in de ruimte zichtbaar is. Steve wil dit kosten wat het kost voorkomen…

.

Kerstfilm

A Christmas Reunion – 23:40 | RTL 8

Girl boss Amy krijgt een verrassing met Kerstmis als ze de bakkerij van haar tante erft. De échte verrassing is echter dat de helft van de bakkerij is nagelaten aan Jack, een ex-vriendje van Amy (and a real hottie). Get ready for some drama!

Bron: NU.nl, Moviemeter | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • clonidin
  clonidin
  Reactie: chloroquinr https://chloroquineorigin.com/ chloroquine phosphate side effects
  Beantwoorden
 • generic tadalafil united states
  generic tadalafil united states
  Reactie: tadacip 20mg https://tadalisxs.com/ tadalista 20mg
  Beantwoorden
 • brimonidine
 • Tadalafil
 • winning slot machines at casino
  winning slot machines at casino
  Reactie: high 5 casino real slots https://casinoxsplay.com/ hollywood casino toledo play for fun
  Beantwoorden
 • plaquinol
  plaquinol
  Reactie: malaria drugs list [url=https://chloroquineorigin.com/#]chloroquine coronavirus[/url] choroquine aralen mexico
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen