Kerstfilms

Deze nieuwe kerstfilms komen naar Netflix!

Je kunt nooit te vroeg beginnen met het kijken van kerstfilms! En aangezien er de aankomende tijd heel wat kerstfilms én series verschijnen op Netflix, kun je beter maar meteen beginnen met bingen.

Holidate – 28 oktober

Misschien herken je het wel, de feestdagen komen eraan en dat betekent dat je familieleden weer die ene vraag gaan stellen: ‘Heb je eigenlijk al een vriendje of vriendinnetje?’ Yup, it sucks. In de film Holidate maak je kennis met Sloane (Emma Roberts) die ook elk jaar last heeft van deze struggle. Ze besluit om samen met Jackson, een vriend van haar, af te spreken dat ze alleen elkaars date zijn tijdens de holidays. Maar of de twee elkaar toch niet ietsjes leuker vinden dan dat, moet nog blijken.

Jingle Jangle: A Christmas Journey – 13 november

In deze film volgen we het leven van de wonderbaarlijke speelgoedmaker Jeronicus Jangle, die de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Als blijkt dat zijn meest vertrouwde leerling achter de diefstal zit, doen Jeronicus en zijn kleindochter er alles aan de magie weer terug te vinden.

Deze horrorfilms en -series kun je voor Halloween op Netflix verwachten

The Princess Switch: Switched Again – vanaf 19 november

Who doesn’t love The Princess Switch? In het tweede deel komt hertogin Margaret onverwachts op de troon van Montenaro terecht, terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend Kevin. Haar dubbelganger, Prinses Stacy doet er alles aan om de twee weer bij elkaar te brengen. Of dit zonder slag of stoot gaat? Zeker niet…

Wil je kerstfilms kijken op Amazon Prime maar heb je geen creditcard? Lees hier hoe je dit toch kunt doen!

The Christmas Chronicles: Part Two – 25 november

Als je deel één hebt gezien, dan weet je hoe leuk deze film is. Twee jaar nadat Kate en Teddy Pierce samen met de kerstman kerst hebben gered, is er veel veranderd. Kate is inmiddels een puber die het niet eens is met de nieuwe samenstelling van haar gezin. Ze besluit weg te lopen, maar krijgt te maken met een schurk die dreigt de Noordpool te verwoesten. Kerst moet dus opnieuw gered worden!

Deze 8 kerstfilms kun je nu zien op Videoland

De Familie Klaus – vanaf december 2020

Jules Claus heeft sinds zijn vader is overleden een hekel aan kerst en hij wil niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is brengt Jules tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol waarmee hij over de hele wereld kan reizen. Tijdens dit avontuur ontdekt hij dat zijn eigen grootvader de enige echte kerstman is. Deze traditie blijkt al jaren in de familie te zitten en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen…  Wanneer zijn opa zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden…

Ook van deze film is nog geen trailer te zien, maar daar zal soon verandering in komen!

Welke kerstfilms ga jij toevoegen aan je Netflix-lijst?

LEES OOK:

Bron: Netflix | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen