Kerstfilms Getty Images

Deze nieuwe kerstfilms op Netflix wil je niet missen

Het kerstseizoen is officieel geopend en Netflix trapt af met een paar amazing Christmas movies. Deze nieuwe kerstfilms wil je niet missen!

Christmas Made to Order

Christmas Made to Order is al dagen één van de best bekeken films op Netflix in Nederland (en stoot hiermee de populaire Holidate van de troon). Deze lekkere foute kerstfilm heeft Alexa PenaVega en Jonathan Bennett in de hoofdrol (dé hunk uit Mean Girls). Alhoewel de film pas net op Netflix staat, kwam hij in 2018 al uit op Hallmark Channel.

Deze romantische kerstfilm gaat over architect Steven die zijn hele familie uitnodigt voor de feestdagen, maar niet goed weet hoe hij alles moet regelen. Als oplossing huurt hij feestexpert Gretchen in voor de ultieme Christmas Party. Al snel beginnen de twee gevoelens voor elkaar te krijgen, maar als Gretchen een belangrijke kans krijgt moeten ze beslissen wat écht belangrijk

Heb je geen Netflix? Deze film is ook te zien op Videoland. Meer kerstfilms op Videoland? Check: Deze 8 kerstfilms kun je nu zien op Videoland

Holidate

Misschien herken je het wel, de feestdagen komen eraan en dat betekent dat je familieleden weer die ene vraag gaan stellen: ‘Heb je eigenlijk al een vriendje of vriendinnetje?’ Yup, it sucks. In de film Holidate maak je kennis met Sloane (Emma Roberts) die ook elk jaar last heeft van deze struggle. Ze besluit om samen met Jackson, een vriend van haar, af te spreken dat ze alleen elkaars date zijn tijdens de holidays. Maar of de twee elkaar toch niet ietsjes leuker vinden dan dat, moet nog blijken.

Check ook: Bewezen: het kijken van kerstfilms maakt je gelukkig

Operation Christmas Drop

Congresassistente Erica Miller wil graag promotie en slaat daarom kerst met haar familie over om in opdracht van haar baas de Stille Oceaan over te reizen. Bij de landing op een luchtmachtbasis aan het strand, komt ze in botsing met haar gids, Captain Andrew Jantz. Andrew weet dat Erica hier alleen is om de luchtbasis te ontmantelen. Het huisdierenproject van de piloot – Operation: Christmas Drop, een decennia-oude traditie waarbij geschenken en voorraden worden geparachuteerd naar inwoners van afgelegen eilanden in de buurt – heeft ervoor gezorgd dat de wetgevers zich afvragen of de militaire basis daar nog wel nodig is. Ondanks het feit dat de Captain en Erica verschillende doelen hebben, wordt Erica steeds milder.

Operation Christmas Drop verschijnt 5 november op Netflix. Weten welke kerstfilms er nog meer allemaal binnenkort op Netflix verschijnen? Check hier een hele lijst!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen