Not Enough (26)

Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series kan je in 2021 verwachten

Heb jij het gevoel dat je al eindeloos aan het wachten bent op een nieuw seizoen van je favoriete Netflix-serie? Well, het wachten is bijna voorbij, want in 2021 kunnen we weer nieuwe seizoenen verwachten van een heleboel populaire series!

La Casa De Papel – seizoen 5

Hoe kan het ook anders? La Casa De Papel is één van de bekendste Netflix-series ever. Het vierde seizoen staat sinds april op Netflix en gaat door met de cliffhanger van seizoen 3. Een serie die je moét kijken als je van spanning houdt (of als je mee wilt praten met je vrienden of familie ;-)). We kunnen dan ook niet wachten tot seizoen 5 (die weer verder gaat met de spannende cliffhanger van seizoen 4)!

Sex Education – seizoen 3

Deze populaire Britse serie volgt de 16-jarige Otis (Asa Butterfield). Zijn moeder is een seks- relatietherapeut. Hierdoor is hij supergoed voorgelicht en kan hij zijn vrienden voorzien van bruikbaar advies op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties. Dit leidt tot het geniale idee om samen met zijn crush Maeve (Emma Mackey) een zakcentje bij te verdienen door therapiesessies te organiseren voor klasgenoten.

*SPOILER ALERT

In de laatste aflevering van seizoen 2 zagen we hoe Otis zijn gevoelens voor Maeve uitte in een voicemail. Unfortunately verwijderde Isaac de voicemail van haar telefoon, zonder dat Maeve deze ooit heeft beluisterd. Daarnaast hebben Eric en Adam nog wat dingen om op te lossen, omdat Adam eindelijk zijn seksuele geaardheid heeft geaccepteerd en ready is voor een relatie. Ook is de moeder van Otis onverwacht zwanger geworden en hoe dit gaat af lopen, is ook nog maar de vraag. We zijn benieuwd naar seizoen 3!

Lees hier alles wat we weten over Sex Education seizoen 3!

Stranger Things – seizoen 4

*SPOILER ALERT

Aan het einde van Stranger Things seizoen 3 kregen we al een subtiele hint dat het verhaal nog helemaal niet afgelopen was. En nu een volgend seizoen is aangekondigd, blijkt dat ook het geval. In het laatste seizoen keerde the Mind Flayer terug en kreeg ‘t via Billy, de broer van Max, weer contact met onze wereld. Het was vervolgens Billy’s opdracht om een heel leger aan mensen te vinden en die te ‘voeren’ aan the Mind Flayer, zodat hij weer terug kon komen in de echte wereld.

De groep kwam er ook nog eens achter dat de Russen het portaal naar de Upside Down-wereld weer wilden openen. Om deze actie te stoppen, moesten ze vechten tegen de Russen én the Mind Flayer en eindigde dit helaas in de dood van een aantal personages (inclusief Billy). We weten niet 100% of de stoere politiechef, Jim Hopper, nog leeft aangezien we hem als laatste in een explosie zagen verdwijnen.

Lees hier alles wat je moet weten over Stranger Things seizoen 4!

Outer Banks – seizoen 2

Outer Banks gaat over een groep jongeren die de zomer doorbrengt op de ‘Outer Banks’, het kustgebied van North Carolina. Op het eiland leven twee verschillende groepen, de ‘Pogues’ en de ‘Kooks’, of zoals John B aan het begin vertelt: ‘de mensen met twee banen of die met twee huizen.’

Wanneer de vriendengroep denkt de zomer van hun leven te beleven, krijgt alles een flinke twist wanneer ze ontdekken dat er ergens op het eiland een “schat” van $400 miljoen aan goud ligt. De groep gaat op zoek naar het goud, maar komt er al snel achter dat zij niet de enige zijn die op zoek zijn naar het verdwenen goud. Oh ja, niet te vergeten, de verdwenen vader van één van de tieners, wat is de story behind that? Het verhaal zit vol spanning, drama, stiekeme romances én superhotte acteurs.

Check ook: ‘Outer Banks’-ster Madelyn Cline doet boekje open over relatie met co-star Chase Stokes

Dit is wanneer The Kissing Booth 3 naar Netflix komt

Never Have I Ever – seizoen 2

*SPOILER ALERT

In de laatste aflevering kwamen Devi en haar moeder weer bij elkaar nadat ze bij Ben ging wonen. Na een grote ruzie zijn Eleanor en Fabiola weer BFF’s met Devi, nadat ze haar hebben laten inzien dat het belangrijk was dat ze bij haar familie is, ondanks de verschillen. Nadat Devi had gezien dat Ben bij het strand op haar wachtte, wist ze eindelijk wat ze voelde voor Ben, waarna de twee uiteindelijk hebben gezoend.

However, haar #1 crush Paxton belde haar op en het lijkt erop dat hij eindelijk wél geïnteresseerd is in haar, dus er zal zeker een MAJOR love triangle komen. Nu Devi weer thuis woont is het ook niet zeker of ze nou wel of niet naar India gaat verhuizen. Zo te zien hebben we genoeg om naar uit te kijken als het een tweede seizoen komt!

De cast is ook weer begonnen met filmen dus we kunnen het nieuwe seizoen rond de lente van 2021 verwachten! De trailer van seizoen 2 is helaas nog niet uit, maar we houden een oogje open voor jullie.

Dit zijn álle liedjes uit Netflix’ Never Have I Ever

Riverdale – seizoen 5

Er gaat een hoop veranderen in seizoen 5. ‘We’re not going to be teenagers anymore,’ zei Lili. ‘I’m really psyched about it. Ik denk dat het leuk is om een volwassene te spelen. Ook waardeer ik het dat Roberto [Aguirre-Sacasa], onze showrunner, dacht “Yeah, let’s revamp.” You know, We gaan niet alleen maar naar High School zeven seizoenen lang.’

De seven-year jump maakt de cast ongeveer 25 jaar wanneer we ze in seizoen 5 zien. Er kan een hoop veranderen in zeven jaar, so it will be really interesting om te zien waar iedereen dan is in zijn/haar leven. Lees hier meer erover!

Lucky voor ons zijn de opnames in volle gang en kunnen we het nieuwe seizoen waarschijnlijk vanaf 21 januari streamen!

Dit doen de Riverdale-acteurs voordat ze een zoenscène opnemen

Love Is Blind – seizoen 2

De reality-loveserie Love is Blind was ontzettend populair. In de serie krijgen deelnemers tien dagen de tijd om hun verloofde te kiezen. Ze mogen alleen met elkaar praten via ‘pods’ en zien elkaar dus niet! Als ze het gevoel hebben dat ze ‘the one’ hebben gevonden, kunnen ze de ander ten huwelijk vragen. Is het antwoord hierop ‘ja’, dan zijn ze verloofd. Het koppel krijgt elkaar hierna voor het eerst te zien en mag samen op vakantie om vervolgens thuis elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Blijft hun relatie stand houden in de echte wereld, dan zullen ze uiteindelijk écht trouwen.

Fans hoopten al op een seizoen 2, en deze is dan nu ook eindelijk in de maak! Programmamaker Chris Coelen verklapte aan OprahMag.com dat ‘ie er voor de volle 100% achter staat om een seizoen 2 te maken, maar ook zelfs om een seizoen 12 te maken! We zijn de komende jaren dus nog wel zoet met Love is Blind. Er is nog geen releasedatum of trailer bekend, maar we kunnen de serie in 2021 terug op Netflix verwachten!

Lees hier hoe het nu gaat met de koppels van Love is Blind S1

Undercover – seizoen 3

Nieuwe coupe, nieuwe serie’, hoor je Frank Lammers, de acteur die Ferry Bouman speelt, zeggen in het filmpje op het Instagram account van Netflix. De opnames voor de film rondom Ferry Bouwman zitten er volgens de acteur op. ‘Dus als je een beetje geduld hebt, krijg je zoveel Ferry als je wilt’, zegt Frank nog.

De makers zijn supersnel met het aankondigen van het nieuwe seizoen, wat wel een beetje voor een spoiler zorgt. Het betekent namelijk dat Ferry seizoen twee sowieso zal overleven. Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren in seizoen 3. Wanneer we precies het nieuwe seizoen van Undercover op Netflix kunnen zien, is ook nog niet bekend.

Lees hier meer over seizoen 3: fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van de serie ‘Undercover’

Dynasty – seizoen 4

Dynasty is gebaseerd op een gelijknamige soap uit de jaren ’80 en gaat over Fallon Carrington. Ze is de dochter van de rijke Blake Carrington en wil graag promotie krijgen in haar vader’s bedrijf. Maar deze weg wordt haar geblokkeerd als ze haar vader betrapt met zijn nieuwe vlam Cristal. Even worse: hij geeft háár promotie in zijn bedrijf in plaats van Fallon. Fallon vertrouwt het niet en besluit een nieuw bedrijf op te richten samen met Jeff Colby en ziet Cristal als haar nieuwe aartsvijand. Ze weet alleen niet dat Cristal een duister verleden heeft…

Dynasty is één van de series van The CW die getroffen is door het coronavirus… De opnames lagen stil, maar zijn nu weer opgepakt! De kans is dan ook groot dat seizoen 4 in het voorjaar van 2021 in de Verenigde Staten te zien zal zijn. Wanneer de afleveringen ongeveer in Nederland zullen verschijnen, is helaas nog niet bekend.

Emily in Paris – seizoen 2

*SPOILER ALERT*

There’s no doubt dat we in seizoen 2 meer gaan zien over Emily terwijl ze balans probeert te vinden in haar nieuwe leven in Parijs. Naast haar baas Sylvie bewijzen dat ze alles heeft in huis heeft om te gaan werken, moet ze ook haar relatie met Matthieu goed zien te houden. En natuurlijk kunnen we Gabriel en Camille niet vergeten nu we weten dat Antoine een restaurant heeft gekocht voor Gabriel zodat hij in Parijs kan blijven. Awkward! Helemaal omdat Emily en Gabriel met elkaar naar bed zijn geweest. And to make things even crazier,: Camille stuurde Emily een berichtje met het goede nieuws followed by a ‘Can we talk?’ message. Weet Camille wat er gebeurd is tussen haar ex en Emily? Of wil ze gewoon haar American BFF om advies vragen hoe ze het beste weer samen kan komen met Gabriel? Guess we’ll have to wait and see to find out!

We weten nog niet wanneer het nieuwe seizoen precies naar Netflix komt, maar de kans is groot dat we een jaar na de première het nieuwe seizoen kunnen streamen. Dat betekent dat we vanaf oktober 2021 kunnen genieten van seizoen 2!

Dit zijn alle hotspots uit de Netflix-serie Emily in Paris

Élite – seizoen 4

*SPOILER ALERT*

Dingen zullen definitely niet hetzelfde zijn op het Las Encinas. Met een groot deel van de characters gone en afgestudeerd, is het tijd voor nieuwe tieners die zich omhoog moeten werken en hun eigen crazy drama zullen meemaken. Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid dat er een time jump gaat komen en er iets zal gebeuren wat de oude cast weer bij elkaar zal brengen. Maar niks hiervan is nog officieel.

Het is nog lastig te zeggen wanneer het nieuwe seizoen online komt, maar hopelijk kunnen we in maart 2021 genieten van seizoen 4!

You – seizoen 3

*SPOILER ALERT*

Na de spannende afloop van seizoen 2, gingen er gelijk al geruchten rond over wie de mysterieuze nieuwe buurvrouw van Joe nu precies is. EW liet weten dat seizoen 3 opnieuw tien afleveringen krijgt en dat Penn en Victoria allebei als Joe en Love terugkeren in de afleveringen. Sera Gamble, de maker van de serie, verklapte al dat Joe het heel zwaar gaat krijgen en dat dit te maken heeft met de omgeving waarin ze gaan wonen ‘Joe would be a complete fish out of water‘, liet Sera weten.

Netflix liet via Instagram weten dat ze op dit moment aan het filmen zijn voor het derde seizoen van You. Eerder dit jaar werd er al een foto gepost met de tekst: ‘New Year, New You, S3.’ Daaruit kunnen we wel al halen dat er in 2021 dus een nieuw seizoen voor ons klaarstaat om te bingen. De officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Locke & Key – seizoen 2

Deze serie gaat over de drie siblings Bode, Tyler en Kinsey Locke. Na de dood van hun vader Rendell Locke verhuizen zij met hun moeder naar Massachusetts naar een huis dat hen is nagelaten. Eenmaal daar komen ze erachter dat er sleutels zijn verstopt in het huis. Het zijn geen normale sleutels: Bode, Tyler en Kinsley find out dat als iemand zo’n sleutel gebruikt, ze magische powers en abilities krijgen. Wat ze helaas niet weten, is dat er een demon achter de sleutels aan zit en niet zal stoppen tot ze de sleutels heeft. Sounds like trouble!

Netflix heeft nu voor 2021 een seizoen 2 van Locke & Key op de planning staan. Check hier alles wat we over het tweede seizoen weten!

Bron: Netflix, Streamwijzer | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen