Annelien Coorevits

Deze oude bekende van Temptation Island probeerde presentatrice Annelien te versieren

Natuurlijk kijken we Temptation Island vooral voor de pogingen van de verleiders om de relaties van de andere deelnemers op het spel te zetten. Maar niet alleen de koppels worden verleid! Presentatrice Annelien Coorevits vertelde in een gesprek met Kat Kerkhofs alles over een versierpoging van een verleider.

Verleid door een verleider

Annelien vertelde dat één verleider haar het meeste is bijgebleven. En hoe kan het ook anders: Alex Maas. Als je een diehard Temptation fan bent, komt die naam je waarschijnlijk wel bekend voor. Alex kwam namelijk in het programma tussen Rosanna en haar vriend Niels.

Volgens Annelien zou Alex tijdens de opnames een versierpoging bij haar hebben geprobeerd met de zin: ‘Ik ben een trofee, en je moet mij verdienen. Als je het eens wilt proberen?’. Annelien was erna stomverbaad. ‘Ik dacht: “What de f*ck. Wat zegt ‘ie nu? Mocht mijn dochter later met zo iemand naar huis komen…”‘, vertelde ze lachend.

Deze twee Temptation verleiders zijn zoenend gespot!

Emotioneel

Temptation Island is natuurlijk een rollercoaster aan emoties en het is daarom zelfs voor Annelien moeilijk om altijd een poker-face te houden. Daarom laat ze tijdens de opnames weleens een pauze inlassen, zodat alle deelnemers even bij kunnen komen.

Ook vertelde ze dat ze off-camera na een kampvuur vaak even een bezoekje brengt aan het vrouwen resort om te kijken hoe het met iedereen gaat. So sweet.

Benieuwd wat Annelien en Rick in hun vrije tijd op het eiland doen? Check het hier!

LEES OOK:

Bron: Girlscene

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen