sex education

Deze twee acteurs uit Sex Education hebben ook in real life een relatie

Heb jij seizoen 2 van Sex Education ookal verslonden? Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze leuke Netflix serie en hoe leuk is het dan ook dat twee acteurs uit de serie ook IRL aan het daten zijn?! Kun jij raden om wie het gaat?

Relatie

Geloof het of niet, maar Aimee Lou Wood en Connor Swindells zijn in het echt een setje! Ze leerden elkaar kennen op de set van Sex Education, waar ze de rollen spelen van Aimee Gibbs en Adam Groff. Toevallig speelden de twee in het eerste seizoen ook een love couple in de serie, en toen is de vonk overgeslagen. Zo cute!

Sex Education

Nog niet bekend met Sex Education? Deze Britse Netflix serie volgt de 16-jarige Otis (Asa Butterfield). Zijn moeder is een seks- relatietherapeut. Hierdoor is hij supergoed voorgelicht en kan hij zijn vrienden voorzien van bruikbaar advies op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties. Dit leidt tot het geniale idee om samen met zijn crush Maeve (Emma Mackey) een zakcentje bij te verdienen door therapiesessies te organiseren voor klasgenoten.

Inmiddels zijn er al twee seizoenen uit. En dit is alles wat we weten over seizoen 3!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @sexeducation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen