Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Deze verleider besloot Temptation Island eerder te verlaten

Nu het einde van Temptation Island seizoen 5 in zicht komt, zijn we more excited than ever als er weer een nieuwe aflevering online komt. Maar omdat we allemaal zo druk bezig zijn met het volgen van de koppels, is het bijna niemand opgevallen dat een verleider eerder is vertrokken. Verleidster Romee vertelt er meer over in Temptation Gossip.

Nick

Misschien ken je ‘m al niet meer (hij heeft ook maar weinig schermtijd gehad), maar verleider Nick maakte wel een bijzondere entree. In het midden van het seizoen kwam hij namelijk als extra binnen, samen met Angelique. Hij besloot alle mannen te negeren en gelijk naar de dames te gaan. Iets wat bij alle verleiders in het verkeerde keelgat schoot.

Deze verleidster gaf toe dat ze alleen mee deed voor de fame.

temptation island
Beeld: RTL/Temptation Island

Gedrag

Romee wees kijkers erop dat hij al een tijdje weg is. ‘Hij kwam natuurlijk al een beetje binnen met een macho-attitude. Ik denk als jij in een groep komt die al lang samen is, je niet zo binnen moet komen. Dat gaat sowieso niet goed vallen,’, geeft ze als verklaring.

Romee vertelde tijdens de aflevering van Temptation Gossip nog meer juicy stuff. Zo ging het onder andere over het ongeluk van Zach en Simone én of ze betaald kreeg voor seks met Zach!

LEES OOK:

Bron: GLAMOUR

Beeld: Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen