Disney deelt nieuwe trailer Aladdin

Disney deelt nieuwe trailer Aladdin!

Raise your hand als je niet kunt wachten tot de live action remakes van Dumbo, Aladdin en The Lion King in de bios draaien. Gelukkig wéét Disney dat we ongeduldig zijn, dus om het wachten een beetje te verzachten, verrasten ze ons gisteren met een nieuwe trailer van Aladdin! Alleen eh… Disney, als je meeleest, we worden er juist nóg enthousiaster, nieuwsgieriger en dus ongeduldiger van!

Eerste beelden

In deze new and improved trailer zien we namelijk de eerste beelden van prinses Jasmine en geest Genie. Oh, en natuurlijk ook nieuwe beelden van Aladdin en Jafar (die gespeeld wordt door de Nederlandse Marwan Kenzari).

Geest niet blauw?

Om de geest was laatst trouwens nog een hoop te doen. Op de eerste foto’s van de cast, die Entertainment Weekly publiceerde, was de geest (gespeeld door Will Smith) niet blauw. En daar vonden mensen wat van. Will Smith zei toen zelf al dat hij wel degelijk blauw zou zijn in de film: ‘Yes, I’m gonna be BLUE! Zo ziet de geest eruit in diguise, dus in menselijke vorm. Het karakter wordt grotendeels CGI (Computer-generated imagery, dusdigitaal geanimeerd)’, schreef hij bij een foto op Insta.

https://www.instagram.com/p/BrkhMBcBifX/

Trailer Aladdin

Hoe dat er dan uitziet? We’ve got one thing left to say: check de trailer!! En blok 24 vast mei in je agenda. Naar verwachting draait Aladdin dan in de bios. Kun je écht niet wachten of kruip je zelf liever in de huid van Jasmine? Check dan even deze too cute Disney-prinsessenbikini’s. 

Beeld: Disney

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen