Disney duo

De grote Disney-singalong krijgt een vervolg!

De Disney-singalong, die twee weken geleden werd uitgezonden, was één groot succes. Celebs als Ariana Grande, Demi Lovato en Zack Efron zongen allerlei Disney klassiekers en het werd dan ook mega goed ontvangen door de kijkers. Daarom maakte ABC bekend dat er binnenkort een vervolg komt!

Disney-singalong

De speciale singalong uitzending heet The Disney Family Singalong en hierin staat het woordje ‘family’ er niet voor niks. In de uitzending van een uur zingen bekende artiesten samen met hun familie vanuit huis Disney nummers.

Zo werden in de laatste aflevering onder andere liedjes uit Beauty And The Beast, Viana/Moana en High School Musical opnieuw gezongen. Het nummer We’re All In This Together kreeg dan ook een grote betekenis in de uitzending!

Vervolg

In de eerste uitzending zongen onder andere Demi Lovato, Ariana Grande en Christina Aguilera hun favo Disney-song. Als verassing zon Beyoncé zelfs het nummer ‘When You Wish Upon A Star‘. Ook waren er een aantal acteurs uit Disney-films bij.

Het vervolg van de uitzending komt er al snel aan, namelijk op zondag 10 mei! Ook deze keer zal de uitzending gepresenteerd worden door Ryan Seacrest. Welke artiesten en acteurs we bij deze uitzending zullen zien is nog een raadsel, maar we zullen er vast snel genoeg achter komen.

LEES OOK:

Beeld: ANP

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen