home concert

Dit home concert wil je niet missen!

Net zoals veel andere evenementen, zijn ook de iHeartRadio Music Awards uitgesteld vanwege het coronavirus. Maar hier heeft Fox, in samenwerking met iHeartRadio iets op bedacht: een a social-distancing-appropriate benefietconcert om geld in te zamelen voor de coronacrisis in de VS. Nu horen we je denken: maar wat hebben wij hiermee te maken? Well, wij kunnen ook live meeluisteren naar dit homeconcert!

Home concert

Veel artiesten gaan de laatste tijd live op Instagram om hun fans en volgers wat steun en positieve vibes te geven met hun muziek. Elton John zal dit één uur durende concert hosten, and the best part: verschillende artiesten, waaronder: Billie Eilish, Alicia Keys en de Backstreet Boys, treden vanuit hun huiskamer op! Het concert kun je bijwonen op de online platformen van Fox.

Er is alleen een klein addertje onder het gras: vanwege het tijdsverschil zul je vannacht om 03:00 uur moeten opstaan als je het concert wil zien. Vergeet je niet dat de klok een uur vooruit gaat vannacht?!

LEES OOK:

Beeld: ANP foto – Tolga Akmen
Bron: Hollywood Reporter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • free v bucks generator
    free v bucks generator
    Reactie: Appreciation to my father who shared with me on the topic of this web site, this website is genuinely remarkable.|
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen