Sex Education

Dit is alles wat we weten over Sex Education seizoen 3!

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kon op Moordale Secondary School, bewijst Sex Education dat er nog heel veel dingen zijn to look forward to in seizoen 2. Maar als je seizoen 2 al af hebt gekeken, tel je waarschijnlijk de dagen af tot seizoen 3 om erachter te komen wat er verder gaat gebeuren met Otis en de rest van de gang.

*LET OP: DEZE TEKST BEVAT SPOILERS VOOR SEIZOEN 2!*

Dus komt Sex Education terug voor een derde seizoen? En wat zullen al onze fave characters meemaken na die crazy laatste aflevering? Hier vind je alles wat je moet weten over seizoen 3 van Sex Education!

Dit is de betekenis achter jouw seksdroom

Komt er wel écht een derde seizoen van Sex Education?

Het tweede seizoen van Sex Education staat net een maand online en Netflix heeft nu al het derde seizoen aangekondigd. Principal Groff brengt ons het goede nieuws over het nieuwe seizoen aan de hand van kleine verhaaltjes over de studenten.

Wie zullen we terugzien?

Het is vrijwel zeker dat we al onze favoriete personages terug zullen zien, dus je hoeft geen goodbye te zeggen tegen Otis, Maeve of Eric! Of er nieuwe character bij komen of bekenden de serie verlaten is nog niet bekend.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 3?

In de laatste aflevering van seizoen 2 zagen we hoe Otis zijn gevoelens voor Maeve uitte in een voicemail. Unfortunately verwijderde Isaac de voicemail van haar telefoon zonder dat ze ooit de voicemail heeft beluisterd. Daarnaast hebben Eric en Adam nog wat dingen om op te lossen, omdat Adam eindelijk zijn seksuele geaardheid heeft geaccepteerd en ze ready zijn voor een relatie. Ook is de moeder van Otis onverwacht zanger geworden en hoe dit gaat af lopen, is ook nog maar de vraag… Seizoen 3 zal dus weer met heftige afleveringen komen.

Wanneer komt seizoen 3 uit?

Gelukkig is Netflix consistent als het aankomt op het releasen van nieuwe seizoenen. Dat betekent dat er een grote kans is dat seizoen 3 van Sex Education in januari 2021 uitkomt!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @sexeducation

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen