after

Dit is alles wat we weten over ‘After We Fell’

After We Collided is eindelijk te zien, maar wij zijn de dagen totdat de derde film uitkomt al aan het aftellen. Tessa en Hardin’s love story is nog lang niet afgelopen, dus wij vertellen je alvast alles wat we weten over After We Fell!

Komt After We Fell écht uit?

Eh, JA! Er komt zelfs niet één nieuwe film aan, maar twee(!). Hero en Josephine kondigden het grote nieuws samen aan!

Wanneer beginnen de opnames voor After We Fell?

De opnames voor beide films zijn 18 december afgerond. Het After Instagram account bevestigde dat met dit filmpje van Hero en Josephine. Ahw!

Quiz hier hoe goed jij past jij Tessa uit After?

Waar gaat After We Fell over?

De film vertelt het verhaal van het derde boek in de After-reeks waarin Tessa een grote beslissing maakt en alles veranderd. De onthullingen over haar familie en die van Hardin maken hun toekomst samen steeds moeilijker. Tessa’s leven begint te veranderen, niks is wat ze dacht dat het was. De enige persoon op wie ze zou kunnen rekenen is Hardin, maar die is woedend dat Tessa een groot geheim voor hem verborgen heeft gehouden.

Tessa weet dat Hardin van haar houdt en alles zou doen om haar te beschermen, maar er is een verschil tussen van iemand houden en met iemand kunnen leven. Hun relatie zit in een constante cirkel van jaloezie, woede en vergeving. Tessa begint zich af te vragen of de liefde tussen hun al het drama en verdriet wel waard is…

Benieuwd hoe het derde deel afloopt? Lees dan alvast het boek!

After We Fell
SHOP

Wanneer komt After We Fell uit?

Hoewel de opnames van de film al klaar zijn, moet de releasedatum van de film nog worden aangekondigd. De regisseur van de films, Castille Landon, gaf wel al een grote update en bevestigde dat de film in 2021 zal worden uitgebracht!

Quiz hier hoe goed jij bij Hardin past

Komen er nieuwe cast members?

Omdat de opnames naar Bulgarije zijn verplaatst, zullen we veel nieuwe gezichten zien in de films. Zo wordt onder andere de rol van Landon gespeeld Chase Perdomo (The Chilling Adventures Of Sabrina). Ook zijn er een aantal nieuwe personages aan de cast toegevoegd. Benieuwd naar de verdere veranderingen van de cast? Je leest het hier!

Bron: Seventeen | Beeld: After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen