Bridgerton seizoen 2

Dit is alles wat we weten over Bridgerton seizoen 2

Seizoen twee van Bridgerton is coming! Wat er precies gaat gebeuren met onze favoriete members van de British high society, is nog niet helemaal duidelijk, but we like to share what we know so far.

In Bridgerton probeert de jonge elite de perfecte levenspartner te vinden. In seizoen 1 hebben we gezien hoe Daphne Bridgerton op zoek gaat naar haar soulmate en ook hoe ze die vindt in Simon Bassett *the Duke*. Vanwege het daverende succes van de serie, werd er al snel een tweede seizoen (en zelfs ook een derde én vierde) aangekondigd. Benieuwd naar wat er in seizoen 2 gaat gebeuren? We’ve got you covered.

Warning: major spoilers voor Bridgerton seizoen 1 ahead!

Wanneer start de productie van Bridgerton seizoen 2?

Eerder dit jaar dachten fans door een Instapost van Luke Newton, aka Colin Bridgerton, dat de opnames van seizoen twee al waren begonnen, maar dit bleek een vals alarm te zijn. Maar, right now is de productie wél gestart. Dit melden verschillende bronnen en ook zijn er al foto’s opgedoken van de set.

Zijn er nieuwe castleden in seizoen 2?

Het antwoord op die vraag is ‘ja’! In het aankomende seizoen gaan we zien hoe Anthony Bridgerton op zoek naar zijn ware liefde gaat. Al eerder is bekend gemaakt dat Simone Ashley (bekend uit Sex Education) zijn love interest Kate gaat spelen. Ook gaan we in seizoen 2 van Bridgerton Edwina, het jongere zusje van Kate, zien. Zij wordt gespeeld door Charithra Chandran. Ook maken we kennis met Jack, het nieuwe lid van de Ton. Rupert Young, Merlin-acteur, gaat deze rol vervullen.

Wil je meer weten over de nieuwe castleden? Check het hier!

Zijn er personages die niet terugkomen?

Helaas wel. The Duke of Hastings, Simon Bassett, gespeeld door de handsome Regé-Jean Page, keert niet meer terug naar de Bridgerton-set. Waarom hij niet terugkomt? Well, that’s a juicy story. Eerst leek het alsof er niet veel aan de hand was en vertelde Regé-Jean in een interview dat het verhaal voor zijn personage ‘voltooid’ is. Toch kwam er een later nog een ander verhaal naar buiten. De échte reden dat Regé-Jean Page Bridgerton gaat verlaten zou zijn omdat hij mot kreeg met producer Shonda Rhymes (bekend van Grey’s Anatomy en Scandal). Volgens een bron was Regé-Jean niet tevreden met het feit dat hij geen hoofdrol meer zou spelen in seizoen 2. ‘Hij kreeg voor andere projecten grote rollen aangeboden, en daar wilde hij liever voor gaan’ , zegt de bron.

Waar gaat het tweede seizoen van Bridgerton over?

De serie Bridgerton is gebaseerd op een boekenreeks en daardoor is het makkelijk te achterhalen waar het volgende seizoen over zal gaan. Zoals eerder gezegd, staat in het volgende seizoen Anthony Bridgerton centraal. In het boek staat beschreven hoe hij een vrouw heeft gekozen waarmee hij wil trouwen, namelijk Edwina Sheffield. Maar haar oudere zus, Kate, wil daar een stokje voor steken. Anthony vindt Kate in eerste instantie bemoeizuchtig en irritant, maar later krijgt hij toch andere gevoelens voor haar…

Als je niet kan wachten tot het tweede seizoen, kan je ook alvast het boek lezen!

Familie Bridgerton 2 - De verliefde graaf
KOOP HIER

Wanneer wordt Bridgerton seizoen 2 gereleased?

Er is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht, maar nu de opnames zijn begonnen, kunnen we het nieuwe seizoen waarschijnlijk in het voorjaar van 2022 verwachten! Exciting!

Check ook: Er komt een musical album van Bridgerton!

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen