love is blind

Dit is alles wat we weten over de reunion aflevering van Love is Blind

Heb jij ook al de spannende finale van de Netflix serie Love is Blind gekeken? Wij waren shook! Daarom kunnen we ook niet wáchten tot de reunion special online komt, waarbij alle deelnemers weer samenkomen en we updates van alle stellen krijgen. Bereid je maar voor op een hoop drama!

Love is Blind

In de serie krijgen deelnemers tien dagen de tijd om hun verloofde te kiezen. Ze mogen alleen met elkaar praten via ‘pods’ en zien elkaar dus niet! Als ze het gevoel hebben dat ze ‘the one’ hebben gevonden, kunnen ze de ander ten huwelijk vragen. Is het antwoord hierop ‘ja’, dan zijn ze verloofd! Het koppel krijgt elkaar hierna voor het eerst te zien en mag samen op vakantie om vervolgens thuis elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Blijft hun relatie stand houden in de echte wereld, dan zullen ze uiteindelijk écht trouwen!

Reunion special

– spoiler alert! –

Nu we allemaal verslaafd zijn geraakt aan de serie en ‘m binnen no-time hebben uitgekeken, zijn we natuurlijk reuzebenieuwd hoe het nu met de stellen gaat. Zijn de getrouwde stellen nog steeds samen? En spreken de koppels die elkaar hebben laten zitten op hun weddingday elkaar nog?

Geloof het of niet, het experiment was alweer twee jaar geleden opgenomen, dus je kan je voorstellen dat er veel is gebeurd in de tussentijd!

Alle verloofde stellen komen terug

YES! In een foto die werd gereleased van de special zien we alle verloofde stellen samen op de bank zitten. Zélfs de stellen die elkaar hebben laten zitten op hun trouwdag. Waar we Lauren en Cameron lekker dicht tegen elkaar zien zitten, net als Amber en Barnett, zitten Jessica en Mark allebei aan de andere kant van de kamer en ook tussen Kelly en Kenny zit een akelig groot gat. Awkward! Verder zien we ook nog Carlton, Diamond, Damian en Giannina zitten!

De special zal bovendien worden gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, die ook de originele show presenteerden.

We komen eindelijk meer te weten over hoe het nu met de deelnemers gaat

In de aflevering zullen alle deelnemers een boekje opendoen over hoe het nu met hun gaat én zullen we er dus achterkomen of de twee getrouwde stellen nog steeds getrouwd zijn!

Ook kijken we terug op de meest shocking en verwarrende momenten uit de show. Misschien komen we er ook eindelijk achter waarom Jessica haar hond wijn voerde?? En hoe kan het dat de trouwjurk van Giannina het ene moment onder de modder zat en het andere moment weer brandschoon was? So. many. questions.

De special komt op 5 maart online

We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want de reunion special komt deze donderdag al online! De aflevering (van een uur lang) zal te zien zijn op YouTube én op Netflix.

Kan jij ook niet wachten? Check hier wat er nog meer allemaal deze maand op Netflix verschijnt! 

LEES OOK:

Beeld: Love is Blind

Bron: The Tab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen