Elite

Élite krijgt officieel een seizoen 4!

Welcome back to Las Encinas! Terwijl het derde seizoen van Élite nog niet zo lang op Netflix staat, worden fans gek door alles wat er gebeurt. De show heeft nu finally aangekondigd dat er officieel een nieuw seizoen aankomt!

Let op: artikel bevat spoilers over seizoen 3!

Seizoen 3

Niet iedereen heeft het overleefd en er is een grote murder mystery als het gaat om wie Polo heeft vermoord op het feest. Net als de politie proberen de fans er ook achter te komen wie van de Spaanse kinderen het gedaan zou kunnen hebben. Het zou bovendien geen nieuw jaar op het Las Encinas zijn zonder crazy drama, romance en tons of fun! Dus wie komt er ongedeerd uit? En wat kunnen we verwachten in seizoen 4?

Komt er echt een vierde seizoen van Élite?

Ja! Er werd al voorspeld dat er een vierde seizoen aan zat te komen, maar nu heeft Netflix het eindelijk officieel gemaakt. Volgens El Español komt er zelf een vijfde seizoen van de serie! Dit betekent dus dat er nog twee jaar op het Las Encinas aan zit te komen. Yaaas!

Wie zien we terug in Élite seizoen 4?

In het filmpje zien we dat onder andere Ander, Cayetana, Samuel, Omar, Rebeka en Gúzman terug te zien zijn in het nieuwe seizoen. Wie er verder nog aan de cast wordt toegevoegd is niet bekend.

Iemand die sowieso niet meer terug komt? Polo, die per ongeluk was vermoord door Lu. Dus die kunnen we in ieder geval van onze lijst afstrepen.

Wat zal er gebeuren in het seizoen 4?

Dingen zullen definitely niet hetzelfde zijn op het Las Encinas. Met een groot deel van de characters gone en afgestudeerd, is het tijd voor nieuwe tieners die zich omhoog moeten werken en hun eigen crazy drama zullen meemaken. Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid dat er een time jump gaat komen en er iets zal gebeuren wat de oude cast weer bij elkaar zal brengen. Maar niks hiervan is nog officieel.

Wanneer zal seizoen vier worden gereleased?

Dat is nog moeilijk te zeggen, zeker door de coronacrisis. Maar aangezien er nu al bekend is dat de serie is verlengd, is er een grote kans dat fans maar een jaartje hoeven te wachten voor een nieuw seizoen. Hopelijk kunnen we in maart 2021 genieten van seizoen 4!

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen