Elite

Élite seizoen 4 is coming en dit is alles wat we weten

Welcome back to Las Encinas! Het derde seizoen van Élite staat alweer een tijdje op Netflix en ondertussen wordt er steeds meer duidelijk over seizoen 4! Afgelopen week heeft Netflix de releasedatum van het nieuwe seizoen gedropt en that day is pretty close!

WARNING: major spoilers over seizoen 3!

Seizoen 3 Élite

Seizoen 4 van Élite zal anders zijn, want niet iedereen heeft het overleefd in het derde seizoen en er is een groot murder mystery als het gaat om wie Polo heeft vermoord op het feest. Net als de politie, proberen de fans er ook achter te komen wie van de Spaanse kinderen het gedaan zou kunnen hebben. Het zou bovendien geen nieuw jaar op Las Encinas zijn zonder crazy drama, romance en tons of fun! Dus wie komt er ongedeerd uit? En wat kunnen we verwachten in seizoen 4?

Bijna een jaar geleden werd bekend dat er een vierde seizoen komt! Toen zaten we al vol excitement, maar nu nog meer, want ondertussen is de relasedatum van het vierde seizoen bekend gemaakt! Scrol down for more.

Wie zien we terug in Élite seizoen 4?

Aan het einde van seizoen 3 hebben we afscheid moeten nemen van een groot gedeelte van de cast. Zo blijven Ander, Cayetana, Samuel, Omar, Rebeka en Gúzman over. Ook zijn er een aantal andere acteurs aan de cast toegevoegd, nice!

Fan van Spaanse dramaseries? Check dan ook deze serie van de makers van La Casa de Papel.

Wat zal er gebeuren in seizoen 4?

Bij de date announcement vid staat: ‘They’ll turn everything upside down.’ Daar kunnen we uit opmaken dat dingen definitely niet hetzelfde zijn op Las Encinas. Met een groot deel van de characters gone en afgestudeerd, is het tijd voor nieuwe tieners die zich omhoog moeten werken en hun eigen crazy drama zullen meemaken.

Wanneer zal seizoen 4 van Élite worden gereleased?

Sneller dan je denkt, want op 18 juni wordt het nieuwe seizoen op Netflix gedropt, yes! En more good news, want het vijfde seizoen is ook al aangekondigd! Dat betekent dat we voorlopig nog wel even zoet zijn met de Spaanse serie.

Weet je tot die tijd niet wat je moet kijken? Check dan deze Netflix-functie die je helpt bij that problem.

Ook weer eens een goed boek lezen? Check dan deze boekenreeks!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen