Never Have I Ever

Dit is alles wat we weten over Never Have I Ever seizoen 2

Als je dacht dat jouw leven al crazy genoeg was, wacht dan maar tot je ziet wat er met Devi en haar vrienden gebeurt in Never Have I Ever. De productie van seizoen 2 is officially van start gegaan!

Never Have I Ever

In deze Young Adult-serie van Netflix probeert Devi High School, haar liefdesleven én de vriendschap met haar twee BFF’s zien uit te vogelen, terwijl ze het ook nog steeds moeilijk heeft met het verlies van haar vader. Ze belandt regelmatig in vervelende en herkenbare situaties en moet beslissen of haar relaties belangrijker zijn dan het proberen om populair te zijn.

Zullen Devi en haar vrienden populair worden? En zal ze het goedmaken met iedereen om haar heen? Hier zijn al onze grote vragen en alles wat je moet weten over het tweede seizoen van Never Have I Ever.

Lees hier ook alles wat we weten over ‘Dash & Lily’ seizoen 2

LET OP: Major spoiler alert!

Seizoen 2

YES! Season 2 is officially happening! Netflix heeft aangekondigd dat de show terug zal keren voor een nieuw seizoen vol fun. De cast hield een hilarische reünie om het goede nieuws te delen.

 

Wie gaan we terugzien in het tweede seizoen?

Op basis van dat einde, kunnen we verwachten dat we al onze favo characters weer terug zullen zien. We zullen zeker meer zien van Devi, Ben, Eleanor en Fabiola. Dan is er Paxton, die zich volledig heeft bedacht over zijn relatie met Devi. We kunnen hem dus zeker terug zien komen samen met Nalini en Kamala. Ook komt er een nieuw castlid bij! Namelijk Megan Suri, die we al kennen van haar rol in Atypical. Ze speelt Aneesa, een nieuwe Indiase student op Sherman Oak High, wiens zelfverzekerdheid en uitstraling een directe zullen vormen voor Devi. De cast maakte een leuke video om hun nieuwe cast member te introduceren en zo te zien past ze er perfect bij!

Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series worden nu opgenomen

Check hier álle liedjes uit seizoen 1 van Never Have I Ever! 

Waar gaat seizoen 2 over?

In de laatste aflevering kwamen Devi en haar moeder weer bij elkaar nadat ze bij Ben ging wonen. Na een grote ruzie zijn Eleanor en Fabiola weer BFF’s met Devi, nadat ze haar hebben laten inzien dat het belangrijk was dat ze bij haar familie is, ondanks de verschillen. Nadat Devi had gezien dat Ben bij het strand op haar wachtte, wist ze eindelijk wat ze voelde voor Ben, waarna de twee uiteindelijk hebben gezoend.

However, haar #1 crush Paxton belde haar op en het lijkt erop dat hij eindelijk wél geïnteresseerd is in haar, dus er zal zeker een MAJOR love triangle komen. Nu Devi weer thuis woont is het ook niet zeker of ze nou wel of niet naar India gaat verhuizen. Zo te zien hebben we genoeg om naar uit te kijken als het een tweede seizoen komt!

Op deze datum komt het vijfde seizoen van Riverdale naar Netflix

Wanneer komt seizoen twee uit?

Netflix maakte bekend dat ze inmiddels zijn begonnen met de productie van het nieuwe seizoen van Never Have I Ever! De cast is finally back together en is op 10 november begonnen met filmen. Co-creator Mindy Kaling bevestigde het nieuws door een retweet met het bericht ‘Let’s goooooo!!!!!’. We verwachten dus dat we het nieuwe seizoen rond de lente van 2021 kunnen streamen.

Tot die tijd kun je hier de 10 leukste kerstfilms op Videoland bekijken!

 

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen