Never have i ever

Dit is alles wat we weten over Never Have I Ever seizoen 2

Als je dacht dat jouw leven al crazy genoeg was, wacht dan maar tot je ziet wat er met Devi en haar vrienden gebeurt in Never Have I Ever. Er kom nu officieel een seizoen 2 aan!

Never Have I Ever

In deze Young Adult-serie van Netflix probeert Devi High School, haar liefdesleven én de vriendschap met haar twee BFF’s zien uit te vogelen, terwijl ze het ook nog steeds moeilijk heeft met het verlies van haar vader. Ze belandt regelmatig in vervelende en herkenbare situaties en moet beslissen of haar relaties belangrijker zijn dan het proberen om populair te zijn.

Zullen Devi en haar vrienden populair worden? En zal ze het goedmaken met iedereen om haar heen? Hier zijn al onze grote vragen en alles wat je moet weten over het tweede seizoen van Never Have I Ever.

LET OP: Major spoiler alert!

Komt er echt een tweede seizoen van Never Have I Ever?

YES! Season 2 is officially happening! Netflix heeft aangekondigd dat de show terug zal keren voor een nieuw seizoen vol fun. De cast hield een hilarische reünie om het goede nieuws te delen.

Wie gaan we terugzien in het tweede seizoen?

Op basis van dat einde, kunnen we verwachten dat we al onze favo characters weer terug zullen zien. We zullen zeker meer zien van Devi, Ben, Eleanor en Fabiola. Dan is er Paxton, die zich volledig heeft bedacht over zijn relatie met Devi. We kunnen hem dus zeker terug zien komen samen met Nalini en Kamala.

Check hier álle liedjes uit seizoen 1 van Never Have I Ever! 

Waar zal seizoen twee over gaan?

In de laatste aflevering kwamen Devi en haar moeder weer bij elkaar nadat ze bij Ben ging wonen. Na een grote ruzie zijn Eleanor en Fabiola weer BFF’s met Devi, nadat ze haar hebben laten inzien dat het belangrijk was dat ze bij haar familie is, ondanks de verschillen. Nadat Devi had gezien dat Ben bij het strand op haar wachtte, wist ze eindelijk wat ze voelde voor Ben, waarna de twee uiteindelijk hebben gezoend.

However, haar #1 crush Paxton belde haar op en het lijkt erop dat hij eindelijk wél geïnteresseerd is in haar, dus er zal zeker een MAJOR love triangle komen. Nu Devi weer thuis woont is het ook niet zeker of ze nou wel of niet naar India gaat verhuizen. Zo te zien hebben we genoeg om naar uit te kijken als het een tweede seizoen komt!

Wanneer komt seizoen twee uit?

De meeste Netflix-producties zijn nu stilgezet door het coronavirus, dus het kan daarom wat langer duren voordat de show weer in productie gaat. Meestal brengt Netflix series binnen een jaar weer terug, dus als alles volgens plan loopt, zal Never Have I Ever waarschijnlijk in april 2021 terugkeren.

Tot die tijd: deze films en series worden er in juli toegevoegd aan Netflix

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen