Never Have I Ever

Dit is alles wat we weten over Never Have I Ever seizoen 2

Als je dacht dat jouw leven al crazy genoeg was, wacht dan maar tot je ziet wat er met Devi en haar vrienden gebeurt in Never Have I Ever. De productie van seizoen 2 is een tijd terug al van start gegaan en ondertussen is de release daarvan dichtbij!

Never Have I Ever

In deze Young Adult-serie van Netflix probeert Devi High School, haar liefdesleven én de vriendschap met haar twee BFF’s zien uit te vogelen, terwijl ze het ook nog steeds moeilijk heeft met het verlies van haar vader. Ze belandt regelmatig in vervelende en herkenbare situaties en moet beslissen of haar relaties belangrijker zijn dan het proberen om populair te zijn.

Zullen Devi en haar vrienden populair worden? En zal ze het goedmaken met iedereen om haar heen? Hier zijn al onze grote vragen en alles wat je moet weten over het tweede seizoen van Never Have I Ever.

Check ook: Alle vragen die we hebben voor seizoen 2 van Ginny & Georgia

WARNING: Major spoilers voor seizoen 1 van Never Have I Ever

Never Have I Ever – Seizoen 2

YES! Season 2 is officially happening! Netflix heeft aangekondigd dat de show terug zal keren voor een nieuw seizoen vol fun. De cast hield een hilarische reünie om het goede nieuws te delen.

 

Wie gaan we terugzien in het tweede seizoen?

Op basis van dat einde, kunnen we verwachten dat we al onze favo characters weer terug zullen zien. We zullen zeker meer zien van Devi, Ben, Eleanor en Fabiola. Dan is er Paxton, die zich volledig heeft bedacht over zijn relatie met Devi. We kunnen hem dus zeker terug zien komen samen met Nalini en Kamala.

Worden er nieuwe personages geïntroduceerd in Never Have I Ever?

Ja, er komen nieuwe castleden bij! Namelijk Megan Suri, die we al kennen van haar rol in Atypical. Ze speelt Aneesa, een nieuwe Indiase student op Sherman Oak High, wiens zelfverzekerdheid en uitstraling een directe zullen vormen voor Devi. De cast maakte een leuke video om hun nieuwe cast member te introduceren en zo te zien past ze er perfect bij!

Ook werd in een verassingsupdate Common geïntroduceerd. Hij speelt Dr. Chris Jackson en het lijkt erop dat Nalini en hij niet echt met elkaar overweg kunnen. En dan komt ook Tyler Alvarez erbij. Hij is een persoon uit Devi’s verleden. Hij speelt Malcolm, een jong Hollywood-type. Samen met Devi heeft hij op de basisschool gezeten, maar vertrok toen hij werd gecast in een Disney Channel-show. Now he’s back.

Check ook: Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series worden nu opgenomen

Waar gaat seizoen 2 over?

In de laatste aflevering kwamen Devi en haar moeder weer bij elkaar nadat ze bij Ben ging wonen. Na een grote ruzie zijn Eleanor en Fabiola weer BFF’s met Devi, nadat ze haar hebben laten inzien dat het belangrijk was dat ze bij haar familie is, ondanks de verschillen. Nadat Devi had gezien dat Ben bij het strand op haar wachtte, wist ze eindelijk wat ze voelde voor Ben, waarna de twee uiteindelijk hebben gezoend.

However, haar #1 crush Paxton belde haar op en het lijkt erop dat hij eindelijk wél geïnteresseerd is in haar, dus er zal zeker een MAJOR love triangle komen. Nu Devi weer thuis woont is het ook niet zeker of ze nou wel of niet naar India gaat verhuizen. Zo te zien hebben we genoeg om naar uit te kijken als het een tweede seizoen komt!

Check ook: Goed nieuws voor Bridgerton-fans: Lady Whistledown kondigt meerdere seizoenen aan

Wanneer komt seizoen twee uit?

Netflix maakte bekend dat ze inmiddels zijn begonnen met de productie van het nieuwe seizoen van Never Have I Ever! De cast is finally back together en is op 10 november begonnen met filmen. Co-creator Mindy Kaling bevestigde het nieuws door een retweet met het bericht ‘Let’s goooooo!!!!!’. Ook is ondertussen bekend geworden dat het tweede seizoen in juli naar Netflix komt. Een specifieke releasedatum is er nog niet, maar volgens Netflix gaat die snel komen!

Check hier álle liedjes uit seizoen 1 van Never Have I Ever! 

 

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen