riverdale cast

Dit is alles wat we weten over Riverdale seizoen 5

Riverdale komt officieel terug voor een vijfde seizoen and we can’t wait! Dit is alles wat we tot nu toe over seizoen 5 weten, inclusief wie we terug zullen zien, wanneer ‘t op Netflix verschijnt en de gloednieuwe trailer!

*Heb je seizoen 4 nog niet gezien? Pas dan op voor spoilers*

Seizoen 5

Omdat de makers van Riverdale door het coronavirus helaas niet door konden met filmen, moesten ze aflevering 19 ‘Killing Mr.Honey’ gebruiken als de season finale. Dit was de laatste aflevering die nog opgenomen kon worden, samen met de helft van aflevering 20. Daarom zal seizoen 5 dan ook beginnen met wat oorspronkelijk de afleveringen 20, 21 en 22 zouden zijn. Het vijfde seizoen zal van start gaan met de prom episode, met de graduation kort erna.

De maker van de show, Rovert Aguirre-Sacasa, noemde deze afleveringen ‘big, emotional episodes’, dus we kunnen niet wachten om ze te zien.

Time jump?

Er gaat een hoop veranderen in seizoen 5. ‘We’re not going to be teenagers anymore,’ zei Lili. ‘I’m really psyched about it. Ik denk dat het leuk is om een volwassene te spelen. Ook waardeer ik het dat Roberto [Aguirre-Sacasa], onze showrunner, dacht “Yeah, let’s revamp.” You know, We gaan niet alleen maar naar High School zeven seizoenen lang.’

De seven-year jump maakt de cast ongeveer 25 jaar wanneer we ze in seizoen 5 zien. Er kan een hoop veranderen in zeven jaar, so it will be really interesting om te zien waar iedereen dan is in zijn/haar leven. Lees hier meer erover!

Afscheid

Het veranderde schema betekent ook dat we het afscheid missen van Marisol Nichols and Skeet Ulrich, die eerder al aangekondigden dat ze niet zullen terugkomen voor seizoen 5. Toch veranderde Marisol later nog van gedachten. ‘Ik heb een heel lang gesprek gehad met Roberto Aguiree-Sacasa, de creator en showrunner van Riverdale. Ik kan met trots aankondigen dat niet alleen Hermione terugkomt voor een seizoen 5, maar she will be back stronger and better than ever!’, vertelde ze aan Access. Of Skeet toch ook nog wil terugkomen, is nog niet duidelijk.

Verder lijkt het erop dat de rest van de cast allemaal terugkomt voor het vijfde seizoen, samen met een aantal nieuwe gezichten.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen? Check dan de video waarin Madelaine Petsch laat zien hoeveel er nep is op de set van Riverdale

Wanneer?

Lucky voor ons zijn de opnames weer in volle gang en er is zelfs een datum bekend voor de release van het nieuwe seizoen. In Amerika komt op 20 januari al het nieuwe seizoen uit en met een beetje geluk kunnen we in Nederland een dagje later genieten van het nieuwe seizoen! Haal de popcorn maar alvast in huis, want als we geluk hebben kunnen we vanaf 21 januari het nieuwe seizoen bingen!

Trailer

Na lang gewacht te hebben, verscheen gisteren ook *finally* de brand-new trailer van seizoen 5, en boy, we can’t WAIT! 

Dit doen de Riverdale-acteurs voordat ze een zoenscène opnemen

Bron: Seventeen | Beeld: Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: chat adult [url="http://freedatingsitesus.com/?"]single chat line free [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tindr , what is tinder [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder website [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tinder login, tinder website [url=http://tinderentrar.com/]http://tinderentrar.com/[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen