riverdale cast

Dit is alles wat we weten over Riverdale seizoen 5

Riverdale komt officieel terug voor een vijfde seizoen and we can’t wait! Dit is alles wat we tot nu toe over seizoen 5 weten, inclusief wie we terug zullen zien, wanneer het op Netflix verschijnt en wat we kunnen verwachten. 

*Heb je seizoen 4 nog niet gezien? Pas dan op voor spoilers*

Seizoen 5

Omdat de makers van Riverdale door het coronavirus helaas niet door konden met filmen, moesten ze aflevering 19 ‘Killing Mr.Honey’ gebruiken als de season finale. Dit was de laatste aflevering die nog opgenomen kon worden, samen met de helft van aflevering 20. Daarom zal seizoen 5 dan ook beginnen met wat oorspronkelijk de afleveringen 20, 21 en 22 zouden zijn. Het vijfde seizoen zal van start gaan met de prom episode, met de graduation kort erna.

De maker van de show, Rovert Aguirre-Sacasa, noemde deze afleveringen ‘big, emotional episodes’, dus we kunnen niet wachten om ze te zien.

Gelukkig is de productie van het vijfde seizoen inmiddels weer van start gegaan!

Time jump?

Ook gaan er geruchten dat seizoen 5 een big time jump wordt, waarin we wat jaren skippen en de personages naar college gaan. Of dit zeker gaat gebeuren na de afleveringen van seizoen 4, weten we nog niet zeker. Maar het lijkt er wel op!

Dit is hoelang KJ Apa nog in Riverdale blijft

Afscheid

Het veranderde schema betekent ook dat we het afscheid missen van Marisol Nichols and Skeet Ulrich, die eerder al aangekondigden dat ze niet zullen terugkomen voor seizoen 5. Toch veranderde Marisol later nog van gedachten. ‘Ik heb een heel lang gesprek gehad met Roberto Aguiree-Sacasa, de creator en showrunner van Riverdale. Ik kan met trots aankondigen dat niet alleen Hermione terugkomt voor een seizoen 5, maar she will be back stronger and better than ever!’, vertelde ze aan Access. Of Skeet toch ook nog wil terugkomen, is nog niet duidelijk.

Verder lijkt het erop dat de rest van de cast allemaal terugkomt voor het vijfde seizoen, samen met een aantal nieuwe gezichten.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen? Check dan de video waarin Madelaine Petsch laat zien hoeveel er nep is op de set van Riverdale

Wanneer?

Maar wanneer is seizoen 5 nu te zien? (horen we je denken). Well, nu de opnames een tijdje stil hebben gelegen, kunnen we het nieuwe seizoen niet verwachten voor januari 2021. Maar wie weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen