Riverdale komt officieel terug voor een vijfde seizoen, YAS! We kunnen niet wachten op meer mystery, romantiek en a whole lot of drama. Hier is alles wat we tot zover weten over seizoen 5. We can’t wait!

 

SPOILER ALERT!

 

Wanneer komt er een vijfde seizoen?

We zitten natuurlijk nog in het midden van het vierde seizoen, dus het is moeilijk om te zeggen wanneer seizoen 5 precies online zal komen. Maar als je kijkt naar alle afgelopen seizoenen kwam er elke keer een nieuw seizoen rond oktober, dus dat verwachten we nu ook voor 2020. We moeten helaas dus nog even wachten totdat het nieuwe seizoen komt.

Waar gaat seizoen 5 over?

Eerlijk gezegd weten we nog niet eens hoe seizoen 4 gaat eindigen, dus kunnen we ook nog niet helemaal voorspellen hoe seizoen 5 zal lopen. Maar zoals gewoonlijk is er altijd ergens weer een mystery. Ook zullen de vier kernpersonages high school verlaten en naar college gaan. We zijn benieuwd hoe dat gaat verlopen!

De cast heeft zelf ook hun eigen verwachtingen voor seizoen vijf. Lili Reinhart denkt bijvoorbeeld dat er een kans is dat iedereen een tussenjaar neemt, terwijl Camila Mendes juist voorspelt dat deze keer het misschien wel tijd is dat een van de hoofdkarakters zwanger wordt, OMG!

‘Misschien eindigt het programma met iemand die een kind krijgt’, vertelde ze. ‘Who knows? Ik ben gewoon ideeën aan het opperen’.

Is Betty jouw favoriete personage? Check hier hoe je haar look namaakt!

Wie zien we terug in het vijfde seizoen?

Zoals we eerder deze week schreven, zullen we twee acteurs helaas niet meer terugzien in Riverdale. Verder hebben we nog geen idee hoe het zit met de andere acteurs, omdat de toekomst van hun personages nog erg onduidelijk is. Zeker voor Cole Sprouse, waarbij het erop lijkt dat zijn personage Jughead dood is. Toch hebben we zo’n gevoel dat hij misschien nog terug kan komen. Cole houdt zijn lippen stijf op elkaar over het feit of hij nog terugkeert in de show. We shall see!

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen? Check dan de video waarin Madelaine Petsch laat zien hoeveel er nep is op de set van Riverdale

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Riverdale