Bankhangen

Dit is dé baan voor alle ultieme bankhangers

Heb jij een talent voor bankhangen? Het is iets wat je misschien niet zo snel op je CV zet, maar voor dit baantje zoeken ze nu juist iemand met deze kwaliteit!

Bankhangen

Het bedrijf Pockies, dat onderbroeken (met zakken erin) verkoopt, beschrijft het als de ‘best job in the world’. Zij zijn namelijk op zoek naar iemand die een dagje wil bankhangen voor 500 (!) euro. Het enige wat je moet doen is een beetje chillen op de bank, terwijl je televisie kijkt in een onderbroek van Pockies. Erna moet je alleen nog even aangeven wat je van de onderbroek vindt, omdat Pockies wil kijken of de pasvorm nóg beter kan.

Check ook: leuke bijbaantjes om extra te verdienen

Voorwaarden

Aan de baan hangen wel een aantal voorwaarden. Kan jij de meerderheid van deze checklist aankruisen? Dan past dit baantje zeker bij jou!

Aanmelden

Het enige minpunt is dat het bedrijf zich vooral richt op de Vlaamse bankhanger. Maar wie weet is het zo’n succes dat de Nederlanders ook mogen bankhangen!

Om je aan te melden hoef je alleen je gegevens en een ‘ik heb geen motivatie-brief’ op te sturen, waarin je aangeeft waarom jij er juist helemaal geen zin in hebt. Aanmelden kan tot 25 november. Op 1 december wordt diegene die de baan krijgt bekendgemaakt door Pockies. Wie weet zit jij binnenkort wel een lekker dagje op de bank voor 500 euro!

 

Bron: Pockies, Viva| Beeld: Gettyimages – Olivia ZZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen