shawn mendes camila cabello

Dit is de bloedhete nieuwe clip van Shawn Mendes en Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello hebben vandaag (opnieuw) samen een track uitgebracht mét steamy videoclip! We repeat: héél steamy!

Samenwerking Shawn Mendes en Camila Cabello

De muziek wereld zit niet stil, zo blijkt maar weer nadat Martin Garrix en Dean Lewis  op Instagram deelde dat ze samen de studio in zijn gedoken én Ed Sheeran een foto deelde van zijn nieuwe collab album No.6 Collaboration Project (waar Camila óók aan mee heeft gewerkt).

Na hun hit I Know What You Did Last Summer, hebben de twee weer elkaar weer gevonden in een nieuwe collab, namelijk ‘Señorita’. De afgelopen dagen verschenen er al een paar hint op de Instagram accounts van Shawn en Camila, maar fans hadden niet verwacht dat de track en videoclip al zo snel werden gereleased. YAS!

Señorita

Uiteindelijk is de track mét bijhorende videoclip vanochtend in première gegaan en hij is HOT AF!

Houd je goed vast, want je glijdt zo van je stoel bij het zien van deze clip. Het enige wat wij ons nu afvragen is: zijn Shawn en Camila in het echt misschien ook wel een setje?! #shawmila. Ook al hebben ze dit in het verleden vaak ontkent en beweert dat ze echt ‘alleen vrienden’ zijn, doet deze hete clip ons toch echt even anders denken…

Wat vind jij van de nieuwe track én clip? Laat het ons weten via Instagram @cosmogirl_nl!

 

LEES OOK: 

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen