ex on the beach dubble dutch

Dit is de cast van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 6!

Onze ultimate guilty pleasure? Ex On The Beach natuurlijk! Na het seizoen van de vips, zijn we nu helemaal ready voor een nieuw seizoen vol drama en knappe boys en girls 😍. Bij deze mogen we jullie voorstellen aan de nieuwe cast van MTV’s Ex On The Beach Double Dutch seizoen 6!

Ex On The Beach Double Dutch

Laten we beginnen met de vraag die iedereen heeft: Wanneer is Ex On The Beach Double Dutch te zien? Op 5 april zal de eerste aflevering te zien zijn en vanaf dan zal er elke zondagavond om 21:30 uur een nieuwe ex aanspoelen op het strand. Wat de Tablet of Terror voor de bewoners van de villa in petto heeft? Daar zullen we binnenkort achterkomen…

Alessio (24)

De Belgische Alessio is met zijn Italiaanse roots is mega HOT. Hij is op het eiland voor zowel liefde als lust… Als dat maar geen drama wordt.

‘Het welkomsdrankje was wel pittig maar ik denk dat ik nog pittiger ben dan dat.’

en on the beach dubble dutch

Ayla (23)

De Brabantse Ayla is gek op fitness en boksen. Ze is vooral voor lust op het eiland en hoopt stiekem op een bezoekje van één specifieke ex. Ayla is een vrolijke en spontane lady, maar heeft ook een kort lontje. Gaat zij zorgen voor drama of kan ze zich gedeisd houden?

‘Werk ervan maken, dat hoeft niet eens. Als ik zeg “hier komen!”, dan komt ‘ie!’

ex on the beach dubble dutch

 

Dante (22)

OMG, it’s no miracle dat deze guy de harten van ieder meisje steelt. Hij is niet het type man die snel op iemand af zal stappen, maar wanneer het écht klikt, kan hij niet om de verliefdheid heen. Dante is ready om de grenzen op te zoeken op het eiland. En mocht hij toch geen liefde vinden daar, mag hij wel in onze DM’s sliden.

‘Als ik in de villa mijn barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere barbie verschijnt die mooier is.’

ex on the beach dubble dutch

 

Dennis (22)

Is it just us, of lijk deze hottie een beetje op Harrie uit EOTB Vips? De Haagse Dennis is 24/7 bezig met vrouwen. Hij heeft geen rem en is puur en alleen op het eiland voor lust. Kinderachtig gedrag en dames die denken dat ze heel wat zijn kan hij niet uitstaan, dus dat gaat nog wat worden daar…

‘Mijn kwaliteit ligt bij de vrouwen. Ja, je moet ergens liggen he.’

ex on the beach dubble dutch

 

Julie (23)

Deze tattoo girl is een echte levensgenieter en is dol op alles wat met actie te maken heeft. Het spelen van ‘hard to get’ is helemaal haar ding, maar stiekem kan ze toch ook een beetje jaloers zijn. Zou ze haar jaloezie in bedwang kunnen houden als een van haar exen zijn ogen op iemand anders heeft?

‘Ik denk niet dat iemand hier op het eiland de ware gaat zijn. Het zijn allemaal fuckboys, dat weet ik nu al.’

 

Levi (26)

De Dominicaans-Antilliaanse Levi is vooral op zoek naar lust.Deze personal trainer is ready om zijn lang, brede verrassing in te zetten op het eiland…

‘Meestal komen de dames naar mij toe, ik hoef niet veel moeite te doen.’

ex on the beach dubble dutch

 

Lynn (22)

Deze girl houd van mannen met humor, tegengas en gekkigheid. She’s al natural, which we love about her. Volgens haar hoeft het niet nep te zijn om mooi te kunnen zijn. Maar maak Lynn niet jaloers, want als dat gebeurt verandert ze een een psycho versie van zichzelf.

‘Ik vind het niet nodig om nepborsten en neplippen te hebben om knap, aantrekkelijk of mooi te zijn.’

ex on the beach dubble dutch

 

Olivia (23)

De prinses van seizoen 6 kan totaal niet tegen mensen zonder mening en mannen die te veel moeite doen. Als Queen of the Villa, zou ze het liefste de ware weer mee terug naar huis nemen. Wat zijn dan de eisen om deze prinses te versieren? Ouder, gespierder en groter zal genoeg zijn om haar hartje te veroveren.

‘Mijn mama zegt dat ik een prinsesje ben.’

en on the beach dubble dutch

LEES OOK:

Beeld: MTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen