Dit is de nieuwe actrice van YOU seizoen 2!

Mocht je YOU seizoen 1 nog niet gezien hebben, girl what are you doing? Ga hem kijken nu! Maar voor de lovers onder ons hebben wij een leuk nieuwtje! Okay, we gotta admit we looooved Beck. Dus toen het shot kwam – pas op, spoiler alert – van haar begrafenis moesten wij echt wel even een traantje laten. We mean, justice for Beck?! Ergens hoopten we natuurlijk allemaal dat ze tóch niet dood was maar we don’t got hope anymore. Maar nu we allemaal weer een beetje zijn afgekoeld, zijn we helemaal klaar voor het tweede seizoen. Met natuurlijk de nodige nieuwe rollen. En één is er al bekend!

Victoria Pedretti

Senarioschrijfster Sera Gamble geeft ons alvast een nieuwe naam: Victoria Pedretti. Mocht je nu denken, heh wie? Nou, de meeste mensen kunnen haar kennen als ‘Nell’ van de super creepy serie ‘Haunting of Hill House’. ‘Het is echt mega cool dat Victoria deze rol speelt. Ik heb Hill House gebingewatched en ze was geweldig,’ verteld Sera aan EW. Onder welke naam zal Victoria spelen? Dat is ook al bekend, namelijk Love Quinn. Ze speelt de rol van manager van een supermarkt in LA. Love is een nuchtere vrouw die zich totaal niet bezig houdt met social media, in tegenstelling tot onze Beck. She lives in the moment!

You Victoria Pedretti

Wat kunnen we verwachten van Love Quinn?

Sera zegt dat ze niet wil dat seizoen één opnieuw wordt gespeeld, die was namelijk erg speciaal. En popular. Het ging over de relatie tussen Joe en Beck en we zagen elk detail van wat er in Joe zijn gedachten omging. ‘Wat we in de finale deden, kunnen we niet nogmaals doen.’ zegt ze. – De moord op Beck, mocht je het zijn vergeten – Dus, we verwachten niet zoveel creepy stuff als het eerste seizoen maar we hope dat de spanning nog wel blijft natuurlijk!

Lees hier alles wat je wilt weten over YOU seizoen 2!

Sera verteld ook dat Joe Love niet zomaar kon ontmoeten, zij is namelijk niet online te vinden. Enne, Joe was nog helemaal niet toe aan een nieuwe liefde, hij was namelijk nog ontdaan van Beck. Maar toch biedt Love Joe een relatie die anders is dan anderen. En een vriendschap.

Oké, laat alles rustig op je bezinken en keep waiting ’till season 2! Wanneer het nieuwe seizoen uitkomt is nog niet bekend. In elk geval wel in 2019! 

By the way, heb jij de serie Legacies al gezien?

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Brunopress

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen