Descendants 3

Dit is de nieuwe bad guy van Descendants 3

Deze zomer dropt Disney de Descendants 3 en de gloednieuwe bad guy is nu bekend gemaakt!

Descendants 3

De kinderen van de villains hebben het -not so suprising- niet echt getroffen met hun ouders. In de eerste film moesten ze hun krachten bundelen, om hun pappies en mammies van het kwaad te stoppen. In de derde deel van de filmreeks zijn de Disneygoden de kids niet heel goed gezind, want er zal een nieuwe villainparent proberen Aurandon en hun koning te dwarsbomen. Mal -gespeeld door Dove Cameron- is het ongelukkige kind dat zal moeten dealen met haar evil vader, een evil vader uit de godenwereld met blauw haar: Hades.

De Finale

De film is de derde en sadly ook de laatste film van de serie. Daarmee zullen we daarna dan ook gedag moeten zeggen tegen Mal, Ben, Evie, Carlos en Jay. Maar dat het de laatste film is, betekent nog niet dat er geen nieuwe kids hun opwachting zullen maken. Zowel Squeaky and Squirmy, de zoons van Smee -het rechterhandje van kapitein Haak-, als dr. Falacier en zijn dochter Celia zullen van de partij zijn.

Wat Hades betreft, los van zijn blauwe vurige haar, zal hij bijna niet lijken op de oorspronkelijke Griekse God van de dood. Hij speelt gitaar en is iets minder blauw en creepy als in our memories. Hij zal worden gespeeld door Cheyenne Jackson.

Benieuwd naar hipster Hades? kijk dan het filmpje down below. Als je niet kan wachten tot magie kun je in de tussentijd ook de Unicorn Store kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=ii5rIjC_19s

LEES OOK:

Beeld: Instagram @disneydescendants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen