Demi Lovato

Alles wat we weten over de nieuwe boyfriend van Demi Lovato

Sommige celebrities, zoals Ariana Grande, zitten samen met hun (nieuwe) lover in quarantaine door de coronacriris en so does Demi Lovato. Net drie maanden na de break up van haar en model Austin Wilson, zou de zangeres een nieuwe lover hebben en samen met hem in quarantaine zitten. Demi liet zich namelijk per ongeluk zien in de livestream van haar nieuwe lover. So, who is he? Dit is alles wat we van hem weten!

Hij acteert

Max Ehrich is een 28-jarige acteur en vooral bekend van de soap The Young and the Restless waarin hij Fenmore Baldwin speelde. Daarna speelde hij in Under The Dome en American Princess. Maar dat is neiet alles, misschien als je goed hebt opgelet in High School Musicalen iCarly heb je deze boy óók al een keer voorbij zien komen.

Hij zingt

Maar acteren is niet zijn enige talent! The boy can sing as well. Op zijn Instagram showed laat hij dan ook regelmatig zijn zangtalent horen.

Ze zijn duidelijk aan het flirten op Instagram

Velen speculeerden dat de twee een relatie zouden hebben, door de hun flirterige comments op Instagram. Eerder deze maand postte Max een video op zijn Instagram waarin hij een cover zong van Let Me Love You van Mario met de caption ‘To my <3.’ Waaronder Demi Lovato reageerde met “🥺❤️”, waarna Max weer reageerde met ‘❤️∞.’

But that’s not all… Max postte een shirtless foto met de caption: ‘Wanneer je je realiseert dat je meer had moeten inpakken voor je quarantaine stay 😅🤦‍♂️.’ Waarop Demi reageerde: ‘Fine by me…’

Hij zit samen met Demi Lovato in quarantaine

Er is veel bewijs dat Max en Demi samen in quarantaine zitten. Om te beginnen met de caption en reactie van Demi op de Insta-post hierboven, maar op zijn IG story waren ook de honden van Demi, Batman en Elle, te zien.

Demi Lovato

Oh, en niet te vergeten de Instagram-post, waarin hij de hond van Demi in de foto heeft getagd waar Demi op reageerde: ‘My angels 😍’.

More proof

Need more proof? Toen Max live was op Instagram liep Demi per ongeluk door het beeld terwijl max nog zo had geprobeerd haar te waarschuwen om het niet te doen. Toen Demi realiseerde dat Max live was, rende ze lachend weg. Max raakte een beetje in de war van wat er gebeurd was en deed de camera uit. It was pretty funny!

LEES OOK:

Beeld: ANP
Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen