dixie damelio

Dit is de nieuwe boyfriend van TikTokker Dixie D’Amelio

The word is out: TikTok sterren Dixie D’Amelio en Griffin Johnson hebben een relatie! Het stel heeft hun relatie vrij lang low-key gehouden, dus we weten nog steeds niet wanneer precies hun relatie officieel is geworden. Maar ever since Dixie’s kleine zusje Charli uit elkaar is gegaan met Chase Hudson, stonden Dixie en Griffin in de spotlight als het nieuwe ‘it’ TikTok stel.

De relatie van Dixie en Griffin

Sinds eind februari 2020 waren er al geruchten dat Dixie en Griffin aan het daten zouden zijn. De twee maakten vaak samen TikToks en posten vanaf maart ook samen foto’s op hun Instagram. Griffin ging zelfs met Dixie mee toen haar verstandskies eruit moest, dus als we er nu op terugkijken is het niet zo gek dat ze kennelijk al een tijdje een relatie hebben.

Wist jij ook dat de TikTok-zusjes Charli en Dixie D’Amelio hun eigen podcast krijgen?

Gisteren kwam dan eindelijk het hoge woord eruit toen members van The Hype House (een huis speciaal voor grote TikTokkers) door Beverly Hills liepen en werden gevraagd of Dixie en Griffin een relatie hadden. Thomas Petrou reageerde gelijk met ‘yeah, it’s been [official] for awhile’. 

Griffin en Dixie bevestigde dit nieuws nogmaals door een TikTok te maken op dit geluid van Thomas. So cute!

@imgriffinjohnson@petroutv said it first

♬ original sound – imgriffinjohnson

Check ook deze 9 tips om meer volgers en views te krijgen op TikTok!

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Instagram @dixiedamelio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen