gossip girl

Maak kennis met de gehele cast van de Gossip Girl reboot!

Hi Upper East Siders! Stukje bij beetje lijkt de Gossip Girl reboot er toch écht aan te komen. HBO Max heeft nu officieel een aantal leden van de cast bekend gemaakt!

Gossip Girl reboot

Gossip Girl was van 2007 tot 2012 zes seizoenen lang een regelechte hit. De serie gaat over een groepje rijke tieners op een privéschool in New York waar een hoop dingen gebeuren en dan ook een boel gossip over te vertellen is. Precies dat laatste gebeurt ook door iemand genaamd ‘Gossip Girl’, die anoniem op een site alle tea spilt.

De reboot zal niet meer gaan over dezelfde teens, maar speelt zich zo’n acht jaar later af en drama is coming back! Helaas is er nog geen officiële releasedate. Wil je meer weten over de nieuwe Gossip Girl? Lees hier meer over de Gossip Girl Reboot.

De cast

Herken jij al een aantal leden van de nieuwe cast?

Emily Alyn Lind (19)

Emily wordt één van de hoofdrolspelers in de serie. Je kunt haar misschien kennen van de films The Babysitter en Doctor Sleep. In de nieuwe Gossip Girl speelt ze de tiener Audrey, die een lange relatie achter de rug heeft maar nu wil ze zien wat (of wie) er nog meer is.

Thomas Doherty (24)

De Descendants and Legacies bad boy is making his way over to the Upper East Side! Welke rol hij krijgt is nog niet bekend gemaakt, maar het ziet ernaar uit dat hij perfect past bij de reboot.

Whitney Peak (17)

Als je The Chilling Adventures of Sabrina heb gebingewatched, dan ken je Whitney zeker wel! Wij kunnen niet wachten totdat we meer weten over de rol die zij gaat spelen.

Check ook of jij een echte Gossip Girl bent!

Eli Brown (19)

Fans van Pretty Little Liars: The Perfectionist kennen Eli wel door leuke verschijning in de serie. Eli heeft ook gespeeld in een paar afleveringen van Spinning Out en is busy met nieuwe films die nog in the making zijn. Naast acteren is hij ook een singer-songwriter, nice!

Zíon Moreno

Hoewel haar karakter nog een mysterie is, is Zión dit absoluut niet! Ze is model en is sinds kort ook bezig met acteren met de rol van Fleur in K-12 van Melanie Martinez.

Jason Gotay (30)

Broadway is – naast pindakaas – waar Jason voor leeft. Hij heeft enkele voorstellingen op Broadway gedaan, zoals Bring It On en Spider-Man: Turn off the Dark. Wie hij gaat spelen in de nieuwe serie is nog niet bekend, maar we zijn erg benieuwd.

Johnathan Fernandez (46)

Johnathan speelde van 2016 tot 2019 in Lethal Weapon. Hij is niet alleen een acteur, maar ook een comedian. Hopelijk is hij net zo funny in de reboot!

Tavi Gevinson (23)

Het karakter van Tavi is nog een complete mystery. Je kunt haar kennen van Scream Queens, The Crucible en The Cherry Orchard.

Adam Chanler-Berat (33)

Adam ken je waarschijnlijk van zijn rol als Henry in Next to Normal, Peter and the Starcatcher of als Nino in Amélie. Over zijn karakter is nog niets bekend.

Stay tuned voor meer updates! XOXO, Gossip Girl

LEES OOK:

Beeld: Gossip Girl

Bron: Teen Vogue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen