outer banks

Dit is de nieuwe hitserie ‘Outer Banks’ waar iedereen het over heeft

Mocht je het nog niet hebben gehoord, Netflix heeft een nieuwe serie genaamd Outer Banks en het is een enorme hit aan het worden. De serie staat nu al in de top 10 van best bekeken series atm in Nederland en schijnt een mix te zijn tussen Riverdale en On My Block. Sound good!

Outer Banks

De serie gaat over een groep jongeren die de zomer doorbrengt op de ‘Outer Banks’, het kustgebied van North Carolina. Op het eiland leven twee verschillende groepen, de ‘Pogues’ en de ‘Kooks’, of zoals John B aan het begin vertelt: ‘de mensen met twee banen of die met twee huizen.’

Wanneer de vriendengroep denkt de zomer van hun leven te beleven, krijgt alles een flinke twist wanneer ze ontdekken dat er ergens op het eiland een “schat” van $400 miljoen aan goud ligt. De groep gaat op zoek naar het goud, maar komt er al snel achter dat zij niet de enige zijn die op zoek zijn naar het verdwenen goud.

Oh ja, niet te vergeten, de verdwenen vader van één van de tieners, wat is de story behind that? Het verhaal zit vol spanning, drama, stiekeme romances én superhotte acteurs. Klinkt als de perfecte binge-serie tijdens quarantaine.

Check hieronder de trailer!

Heb jij ook al de nieuwe populaire serie Too Hot To Handle gezien op Netflix?

LEES OOK:

Beeld: Netflix Instagram @OBX

Bron: FunX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen